(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti joj bušili kosti na nogama, da je okače kao svinju kukama!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti joj bušili kosti na nogama, da je okače kao svinju kukama!

Banda meskičkih migranata otela je ženu stari 23 godine u Teksasu, kada je stala da promeni gumu na autoputu. Nakon brutalne torture, silovanja, povrede unutrašnjih organa i 14 slomnjenih kostiju, Šariz Tomson je zaustavila disanje kako bi prevarila napadače da je umrla, nakon čega je čula reči na španskom ‘ella esta muerta’ u prevodu ona je mrtva. 

Šariz Tomson stala je da promeni izbišenu gumu na automobilu u kome je bio njen sin, nakon čega je grupa Meksikanaca kidnapovala, mučila i grupno silovala. Tokom nezamislive torture napadači su joj bušilicom izbušili članke na nogama kako bi je okačili za kuke, naglavačke kao svinju.

Nakon brutalne torture Šariz je bačena u kanal kako bi umrla, ali je uspela da otpuzi skoro 3 kilometara do pomoći. Posle više sati puženja na laktovima sa slomeljenim kostima i povredama unutrašnjih organa, uspela je da dođe do jednog ranča, a njen sin je celo vreme spavao u kolima nesvestan šta se desilo.

Žrtva koja je u trenutku napada bila stara 23 godine, a tokom oporavka je u bolnici primila čak 31 transfuziju krvi. Šariz je u bolnici provela 4 meseca.

Godinama kasnije Tomson je odlučila da po prvi put progovori javno o napastvovanju, zato što je saznala da je njen sin celo vreme verovao da je pretučena od strane njegovog oca to jest bivšeg muža, a na tu ideju je došao kada je pronašao sliku majke sa krvavim licem u njenoj kutiji sa nakitom.

„Tukli su me pesnicama, gazili čizmama, udarali dizalicom za auto, vezali me za džip i vukli i onda su me pregazili džipom“ kaže Šariz.

„Pokušali su da mi probuše članke na nogama i provuku kuke kako bi me okačili kao životinju. Hteli su da me okače kao zaklanu životinju, ali nisu mogli da probuše skroz do kraja. Izboli su me nožem više puta, silovali su me i sa šipkom i rekli mi da je ovo poslednja stvar koju ću videti u životu“ svedoči žena o brutalnom napada meksičke bande.

„Nakon što su me udarili šipkom po glavi, ostala sam potpuno nepomična i pokušala sam da ne dišem. Ne razumem mnogo španski, ali sam i čula da kažu ‘ella esta muerta’ u prevodu ona je mrtva. Onda su me odveli do kanala i bacili kao đubre“.

Slika Šariz Tomson nakon napada koju je pronašao njen sin

14 slomnjenih kostiju

„Prva osoba koju sam našla bila je na malom ranču. Nije imao telefon i morali smo do druge kuće da pozove pomoć, vlasnik ranča i njegova žena su čekali samnom dok nije došla pomoć. Kada su stigli mnogo sam krvarila i imala sam 14 slomljenih kostiju, a pola zuba mi je izbijeno“, Šariz kaže da je doktor rekao policiji da najverovatnije neće preživeti.

„Kada je policija stigla do mojih kola ona su bila zaključana, a sin je i dalje spavao na zadnjem sedištu. To mi je bilo veliko olakšanje“.

Nema pravde

Iako je žrtva jasno videla lica napadača i zapamtila tablice džipa, one su bile iz Meksika, a samo jedan od napadača je otkriven u toj zemlji.

„Čula sam da je jedan od njih uhapšen 5 meseci nakon napada, ali je zbog pravne greške pušten i nikada ponovo nije viđen“.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite