Migrant izbo više žena, forenzičarima rekao da neko drugi ima njegovu krv i DNK!

Migrant izbo više žena, forenzičarima rekao da neko drugi ima njegovu krv i DNK!

Ilegalnom maloletnom marokanskom imigrantu sudi se u Parizu nakon što je u februaru u severnom delu Pariza nožem izbo osmoro nasumično odabranih prolaznika.  

Incident se dogodio 14. februara, nakon čega ga je ihapsila policija u jedan sat ujutro sa odećom natopljenom krvlju i krvavim nožem, izveštava Le Parisien.

Napadi su se dogodili u području La Chapelle, koje je postalo poznato kao opasan deo grada, zbog čega je grad Pariz ove nedelje obećao postavljanje redovnih patrola kako bi povećao sigurnost stanovnika.

Nakon što je uhapšen, Marokanac, koji je bio pijan, nije mogao da objasni policiji zašto je nožem ubio osmoro ljudi.

Svedoci kažu da je Marokanac počeo svoje divljanje oko jedanaest sati uveče bacanjem jednog starca na zemlju i napadom na ženu u prolazu. Nakon što je jedan čovek stao u njenu obranu, Marokanac ga je ubo nožem.

Još jedna osoba je izbodena nakon što je imigrant pokušao ukrasti njegov telefon, a zatim je uboden i obližnji motociklista te još dve osobe kod ulaza u stanicu podzemne železnice. Mlada žena bila je poslednja žrtva divljanja uz ulicu de la Chapelle, a Marokanac je takođe i udario nekoliko puta.

Imigrant tvrdi da se ne seća uboda i nakon što mu je rečeno da mu je DNK na nožu, rekao je: „Možda neko ima istu krv kao i ja?“

Maloletni marokanski migranti koji žive na ulicama Pariza i uzrokuju nemire, više od godine dana predstavljaju ozbiljan problem za stanovnike grada, a pariska policija tvrdi da je zajedno sa marokanskom prošle godinu dana uspešno identifikovala one najproblematičnije pojedince.

Iako je policija saopštila kako je u oktobru prošle godine uhapsila oko 1500 maloletnih migranata, samo ih je šest deportovano natrag u matičnu zemlju.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite