Mladi migrant brutalno istukao sredovečnog vozača gradskog prevoza! (VIDEO)

Mladi migrant brutalno istukao sredovečnog vozača gradskog prevoza! (VIDEO)

Dok nova vlada Italije kategorički odbija da nastavi sa primanjem ilegalnih miganata, na društvenim mrežama u toj zemlji postaju sve popularniji snimci migrantskog nasilja koje main-stream mediji ne žele da prenesu.

Grupa afričkih migranata ušla je u sukob sa italijanskim vozačem autobusa kada je odbio da im otvori vrata i da ih primi u autobus pre nego što je to propisano rasporedom vožnjem.

Skupina nasilnih migranata, koji su u Italiju primljeni kao izbeglice i azilanti, udarala je na staklo vozila i pokušavala da na silu otvori vrata, dok je jedan migrant na kraju ušao u vozilo i počeo da tuče starijeg čoveka.

Tokom nemilosrdnog prebijanja grupa migranta i migrantkinja je uzvikivala razne uvrede, a niko od nije odlučio da prekine tuču. Snimak je okačen na društvenu mrežu Facebook od strane minsitra unutrašnjih poslova Matea Salvinija, sakupio je skoro 4 miliona pregleda.

Salvini je kao komentar na akt nasilja napisao „Parma-Brutalna agresija u autobusu. Na ovo smo srozali živote onih koji rade u javnom prevozu“.

++ PARMA, BRUTALE AGGRESSIONE IN AUTOBUS ++

Così hanno ridotto la vita a chi lavora sui mezzi pubblici…#STOPINVASIONE

Gepostet von Matteo Salvini am Mittwoch, 30. August 2017

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite