SEKSUALIZACIJA DECE: Devojčica nabija pare u gaće striptizeti, hiljade lajkova! (FOTO)

SEKSUALIZACIJA DECE: Devojčica nabija pare u gaće striptizeti, hiljade lajkova! (FOTO)

Slika deteta koje stavlja novac u gaće striptizeti izazvalo je revolt korisnika društvenih mreža. Iako je fotografija pedofilskog sadržaja danima stajala na Fejsbuku ta kompanije je nije obrisala, a negativna reakcija korisnike naterala je striptizetu sa fotografije da sama obriše sliku zbog pritiska javnosti. Ipak pre brisanja slika je umala uznemirujuće veliki broj lajkova i deljenja.

Umesto da se izvini za šokantan sadržaj slike, striptizeta je nastavila sa seksualizacijom dece, a kompanija Fejsbuk je nije uklonila sa te društvene mreže.

Incident se desio ove nedelje u Nju Orleansu kada je striptizeta Bella Blue postavila sliku sa naslovom „Ovu devojčicu je njena porodica postakla da uđe u kontakt samnom. Uvek je osvežavajuće da vidim porodice skidaju stigmu i menjaju narativ o telima i seksualnosti“, dok je na fotografiji prikazana devojčica koja po svemu sudeći nema više od 10 godina.

„Na kraju njena mama koja je u pozadini slike, mi je došla i rekla hvala ti što su pokazala mojoj ćerki da je OK biti jaka žena“, a ja sam joj rekla „Ne, ne. Hvala tebi što si joj otkrila striptiz i osnažila je dovoljno da ga iz prve ruke iskusi“.

U sredu Bella je obrisala svoj post tvrdeći da je primorana da to uradi zbog „mržnje“ i „zavade“ koja bi bila korisnija, ako bi se uputila na „Trampovu adminsitraciju ili prema rasizmu i jednakim pravima“, bez preciziranja kako to svi građani SAD nemaju jednaka prava.

Kako prenosi Pluralist.com striptizeta je dodala da nema problema sa interakcijom dece sa strptizetama, ako se to radi na „načim primeren za decu“. Ipak po svemu sudeći njena interakcija da detetom koje nije ušlo ni u pubertet se ne razlikuje sa interakcijom odraslih jer joj je dete guralo novac u donji veš.

„I dalje mislim da je OK da deca gledaju striptiz“ napisala je Bella u sledećem postu koji je takođe kasnije obrisala.

Pre brisanja eksplicitna fotografija sakupila je preko 1.000 lajkova, oko 500 deljanja i preko 600 komentara.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite