MERKELOVA PRAVI PAKAO ZA OPOZICIJU: Zapaljena 3 auta funkcionerima stranke AfD!

MERKELOVA PRAVI PAKAO ZA OPOZICIJU: Zapaljena 3 auta funkcionerima stranke AfD!

Tri automobila sa reklamnim stranačkim porukama AfD-a u potpunosti su izgorela u Essenu nakon novog napada prošlog četvrtka, javlja PI News. Opoziciona stranka već mesecima pokušava da alarmira javnost da iza učestalih napada na njihove funkcionere stoji Angela Merkel. 

Foto: Pixabay

Thomas Röckemann, potparol stranke za pokrajinu Severna Rajna-Vesfalija izjavio je:

„Uništenje naših vozila nosi obeležje nečovečnih, livih ekstremističkih antidemokrata, kojima je dopušteno nekažnjeno sprovođenje terora protiv disidenta u Merkelinoj državi. Policija i tužitelji trebali bi da dvaput razmisle pre nego što kao po običaju brzo odbace slučaj. Jer ovde nije samo zločin paljenja, nego i potencijalni pokušaj ubistva“ naovid potparol AfD i nastavlja:

„Fotografije sa mesta zločina pokazuju da je zid poslovne zgrade ispred koje su stajali automobili teško oštećen. Prozori su uništeni. Jesu li ispusti blokirani? Ovde je prihvaćena mogućnost ozleđivanja ljudi“.

Prema navodima policije, svedok paljenja uputio je poziv vatrogascima koji su ugasili vatru nakon što su vozila već izgorela.

Ovo nije prvi takav slučaj napada u Essenu. Samo jedna član AfD-a bio je metom napada čak šest puta, a napadači su svaki put bili levo orijentisani marksistički ekstremisti. U jednom od napada čak je uništen i automobil žene navedenog funkcionera.

Izvor: Dnevna Gazeta/ PI News/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite