Kalinić se snimao kako masturbira i zove ženu k*čkom (FOTO)

Kalinić se snimao kako masturbira i zove ženu k*čkom (FOTO)

Nakon izjava da Kosovo ne vidi kao Srbiju i da su Srbi „mali narod“, košarkaš turskog Fenerbahčae Nikola Kalinić ponovo je došao u žižu medijske pažnje i ponovo ne zbog sporta.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci i fotografije Kalinića kako sebe snima dok masturbira.

Buran dan na društvenim mrežama. Rano jutros objavljeni su pornografski snimci košarkaškog reprezentativca Nikole Kalinića.

Snimak na kojem se nalazi košarkaš Fenerbahčea je krajnje eksplicita i na njemu se takođe vidi kako reprezentativac Srbije masturbira pred kamerom, a čuje se i njegov glas, kao i glas druge osobe sa kojom je pričao preko kompjutera.

Dok važi za promotora takozvane političke korektnosti, brojni korisnici su komentarisali ono o što se može čuti na snimku, a to je pitanje „jel si ti moja kučka“, na šta se može čuti odogovor žene „da ja sam tvoja kurva volim da svršavaš u mene“.

Ovo je izazvalo krajnje negativne komentare o Kalinićevom tretmanu žena i kako ih posmatra, dok uporedo u javnosti pokušava da promoviše korektaške stavove.

Profil na kojem je objavljen ovaj prilog sadrži i još nekoliko sličnih fotografija i video snimaka na kojima se nalazi nepoznati muškarci.

Pročitajte još:
AUTOŠOVINIZAM NIKOLE KALINIĆA: Dosta više o Kosovu, to nije naša zemlja Srbi su mali!
AUTOŠOVINIZAM KALINIĆA: Kosovo nije Srbija, Srbi i dalje živite u Otomanskom carstvu!

Snimak je ubrzo zatim uklonjen sa društvenih mreža.

Izvor: Dnevna Gazeta/Alo

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite