(FOTO/VIDEO) Ovo je migrant koji je silovao i kanibalizovao tinejdžerku u ritualu crne magije!

(FOTO/VIDEO) Ovo je migrant koji je silovao i kanibalizovao tinejdžerku u ritualu crne magije!

Slučaj koji mnogi analitičari smatraju za najbrutalnije ubistvo u Evropi proteklih 10 godina, svi veliki  mediji u Srbiji odlučili su da ignorišu. Italjanski sud doneo je presudu za svirepo ritualno ubistvo tinejdžerke evropskog porekla u Makabre ritualu.

Sud je konačno doneo presudu protiv Inoćenta Oseghalea, migranta iz Nigerije koji je silovao, a zatim ubio i kanibalizovao italijanski tinejdžerku Pameli Mastropietro. Nigerijac je tinejdžerku silovao, zatim sekao na komade dok je još bila živa i svesna, pojeo joj srce i genitalije, a zatim je spakovao u kofere i ostavio na ulici.

Imigrant star 30 godina, koji se pre ubistva bavio trgovinom narkotika.

Migrant je osuđen na doživotnu kaznu za ubistvo i skrivanje leša dok je seksualno zlostavljanje podvedeno u sklopu teškog fizičkog napada.

Telo Italijanke pronađeno je u koferima na ulici, gde ih je Nigerijac ostavio u blizini puta u naseljo Polenca 31 januara, 2018 godine. Ubistvo pokazuje odlike Makabre rituala, koji se praktikuje u brojnim zemljama Afrike, a u kome ubica veruje da će jedenjem srca i genitalija steći magijske moći.

Majka brutalno ubijene devojke je nakon izricanja doživotne kazne rekla „Pravda je doneta za ovoga, sada ostaje da se kazne i drugi“, jer je migrant iz Nigerije u ubistvu imao nekoliko saučesnika takođe migranata.

Izvor: Dnevna Gazeta/ Il Messeggero

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite