(VIDEO) DAVLJENJE NA ULICI: LGBT aktivisti napali hrišćane, nosili satanističke simbole!

(VIDEO) DAVLJENJE NA ULICI: LGBT aktivisti napali hrišćane, nosili satanističke simbole!

Na manifestaciji LGBT političkih organizacija u Pitsburgu SAD, došlo je do fizičkog obračuna gej aktivista sa kontra-demonstrantima koji su započeli LGBT aktivisti. 

Na LGBT skupu u Pistburgu, došlo je do nasilja kada su politički aktivisti tog pokreta počeli da bacaju predmete, na okupljene hrišćane, a usledilo je i hvatanje oko vrata i davljenje.

Mladić je fizički napao jednog od hrišćanskih propovednika sa megafonom, a zatim je stariji čovek odvukao LGBT aktivistu.

Nakon toga huligan se može videti kako ga policija odvodi dok drži zastavu takozvanog transrodnog pokreta, a zatim je i uhapšen zbog fizičkog napada.

-Šta se desilo gospodine?

-Mladić me je fizički napao, ne želim da pričam u vaš mikrofon (mikrofon sa LGBT zastavom), mladić me je napao bacao je stvari na mene, uradio sam sve u okviru svojih prava da ga obuzdam. Samo zato što smo hrišćani ne znači da moramo da trpimo nasilje od onih koji imaju suprotna gledišta od nas.

Na skupu su nošeni i satanistički simboli.

Zbog čega ste došli ovde? – upitala je novinarka čoveka koji je nosio satanistički pentagram na zastavi. „Ovde smo da pokažemo našu podršku za gejeve, lezbejke…ne znam šta da kažem iznenadili ste me pitanjem“ rekao je LGBT aktivista na početku snimka, nakon čega je usledio iznenadni napad.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite