(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ubio čoveka mačem na ulici! EVROPA KAO U SREDNJEM VEKU!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ubio čoveka mačem na ulici! EVROPA KAO U SREDNJEM VEKU!

Krvavi pir…

U Štutgartu je uhapšen 28-godišnji Sirijac koji je na ulici, kako navodi policija mačem ubio 36-godišnjeg muškarca koji je državljanin Nemačke.

Prema rečima zvaničnika iz policije i tužilaštva, Sirijac je delio stan sa žrtvom. Još nije poznat motiv ubistva, koje je usledilo posle svađe dvojice muškaraca , prenosi AP.

Nakon što je ubio cimera, Sirijac je pobegao sa mesta zločina na biciklu, ali je policija uspela da ga uhapsi. Nemački mediji navode da je ubijeni muškarac državljanin Nemačke.

Nemačka je jedna o zemalja koja je primila najviše migranata u Evropi, a kancelarka Angela Merkel je otužena od strane opozicije i civilnog sektora da dovođenjem migranata podiže broj svojih glasača. Građanska prava i sloboda govora u Nemačkoj su značajno ugroženi, naročito na interenetu, a snimak ovog napada je više puta skidan sa monopolističkih društvenih mreža.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 


Izvor: Vestidana.rs/Tanjug

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite