(FOTO) Klinton redovno leteo u seks-avionu sa pedofilom Epstinom, koji se ubio u zatvoru!

(FOTO) Klinton redovno leteo u seks-avionu sa pedofilom Epstinom, koji se ubio u zatvoru!

Američki finansijer koji je bio suočen sa optužbama za trgovinu ljudima i za seksualno zlostavljanje, Džefri Epstajn, izvršio je samoubistvo u zatvoru, preneli su danas američki mediji. Nedavno otkriveni zapisnici letova otkrili su de Bil Klinton putovao sa Epstinom istim avionom Lolita ekspres koji je finansijer koristio za zlostavljanje prenosi Fox News, a podaci pokazuju da je Klinton leteo daleko češće nego što je ranije bilo poznato javnosti. Klinton je tokom političke karijere višestruko optuživan za silovanja, a njegova supruga Hilari da je pretila žrtvama kako bi ih ućutkala.

Foto: Wikipedia-Pixabay

On je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru na Menhetnu, javio je Rojters.

U optužnici kojom ga je tužilac teretio navedeno je da je on namamio na desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće kao i da im je plaćao za seksualne usluge.

Epstajn se nalazio u zatvoru nakon što je uhapšen 6. jula i izjasnio se da nije kriv za optužbe.

Sredinom jula sud je odlučio da će on ostati u pritvoru do kraja suđenja. Sudija je odbio Epstajnov zahtev da bude u kućnom pritvoru u svojoj vili u Njujorku, čija se vrednost procenjuje na 77 miliona dolara.

Pre dve nedelje 66-godišnjak je pronađen povređen na podu svoje ćelije, sa povredama vrata, a sumnjalo se da je pokušao da izvrši samoubistvo. Kao rezultat toga, Epstajn je bio pod dodatnim nadzorom.

​Izvori su za „Ej-Bi-Si“ rekli da je on u subotu ujutro počinio samoubistvo, a njegovo telo je izneto iz ćelije i prebačeno u njujoršku bolnicu.

Epstajn je tvrdio da su susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni i da je verovao da su imale 18 godina. Optužen je zbog seksualne trgovine i nedoličnog ponašanja koje se događalo od 2002. do 2005.

Epstajn je bio poznat po druženjima s političarima i britanskom kraljevskom porodicom, a prijatelji su mu bili bivši predsednik Amerike Bil Klinton, a prema sudskim navodima i britanski princ Endrju.

Tokom istrage na Floridi, Epstajn je održavao izuzetno moćnu mrežu uticajnih advokata, među kojima je i profesor na Harvardu Alan Deršovic, kao i Kenet Star, bivši specijalni istražilac u slučaju impičmenta Bila Klintona.

Klinton je bio čest gost u Epstajnovim privatnim avionima, a među rado viđenim gostima je bio i princ Endrju.

Veza sa Klintonom

Čim je vest o hapšenju saopštena u subotu, i desnica je izašla sa svojim optužbama. „Pi-Džej Medija“ je Epstajna nazvala „milijarderskim prijateljem Bila Klintona“, što je uradio i „Foks njuz“.

„Gejtvej pandit“ je čak tvrdio da je Epstajn avionom vozio Klintona na „ostrvo orgija“ nedaleko od Portorika. U ring su uskočili i mnogi konzervativni komentatori na Tviteru.

Priče o navodnim vezama Klintona i Epstajna kružile su godinama pre subotnjeg hapšenja. Foks je 2016. godine otkrio da je Klinton Epstajnovim avionom, zvanim „Lolita ekspres“, leteo najmanje 26 puta, i to često iza leđa sopstvenom obezbeđenju.

Jedan bivši pilot rekao je na suđenju na Floridi 2009. godine da je Klinton ovim avionom leteo između 10 i 20 puta.

Optužbe su na svetlo dana izašle i tokom predizborne kampanje 2016. godine, kada je tadašnji predsednik „Republikanske nacionalne konvencije“ Rejns Pribus zahtevao od Hilari Klinton da objavi dokumente o susretima Bila Klintona sa optuženim milijarderom.

U jednom od tvitova navodi se rečenica: „Džefri Epstajn bi mogao da sruši pola Vašingtona“.

Zapisnici letova pokazuju da je Klinton daleko češće leteo Lilita ekspresom nego što je predhodno bilo javnosti poznato.

Spisak na kome se nalazi Bil Klinton sa pripadnicima tajne službe (Foto:Federal Aviation Administration)

Izvor: Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite