SNIMAK KOJI MEDIJI KRIJU OD VAS: Migrant iskasapio policajca mačetom, imao samo elektrošok za odbranu!

SNIMAK KOJI MEDIJI KRIJU OD VAS: Migrant iskasapio policajca mačetom, imao samo elektrošok za odbranu!

Vesti o problemima u Evropi obilaze ceo kontinent, ali se iz nepoznatog razloga ne pojavljuju u medijima u Srbiji. Tako surovi napad mačetom u Londonu nije preko apsolutno niko od većih medija u našoj zemlji, iako je napad bio udarna vest širom sveta.

„Izboo me je mačetom“ bile su reči policajca Tjuarta Autena (28) nakon što je uspeo da poslednjim atomima snage udari migranta Muhameda Rovdana elektrošokom i onesposobi ga, nakon čega u njegove kolege intervneisale. Svedoci napada su priši policajcu i dali mu radio.

Krvavi napad se dogodio u naselju Lejton u istočnom Londonu, imigrant je napao policajca nakon što mu je u nasumičnoj proveri zaustavio vozilo. Rovdan star 56 godina je kod sebe imao mačetu, dok je policiji u Londonu zabranjeno nošenje vatrenog oružja.

Nakon što je Muhamed Rovdan iskasapio policajca, u ekipi koja je poslata za prvi pomoć nalazila se devojka ranjenog policajca koja nije znala ko je žrtva sve dok nije došla na lice mesta.

Auten je završio na intezivnoj nezi sa povredama opasnim po život, ali se očekuje da će se oporaviti.

Kako kaže zaustavio je vozilo migranta jer je hteo da proveri da li ima obavezno osiguranje, razgovor je trajoa 2 minuta i Muhamed Rovdan je bio krajnje agresivan, nakon čega je usledio mučki napad.

Devojka žrtve je povodom napada napisala na svom Fejsbuk profilu „Ne mogu ni da objasnim današnji događaja, emotivno sam slomljena“.

„Ceo svet je počeo da mi se raspada, reči to ne mogu da objasne. Pazite na svoju bezbednost i uvek zapamtite da čuvate kolegama leđa“.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite