(VIDEO) HOĆE DA BIJE ŽENE: MMA šampion traži meč sa ženom, zbog jednakosti polova!

(VIDEO) HOĆE DA BIJE ŽENE: MMA šampion traži meč sa ženom, zbog jednakosti polova!

Muškarac sme da se bije protiv žene u oktagonu, jer živimo u svetu gde rod nije važan kaže Henri Sehudo dvostruki MMA šampion. 

Henri Sehudo UFC šampion u flyweight i bantamweight kategoriji traži meč sa Valentinom Ševčenkom ženskim šampionom u flyweight diviziji. Kako Sehudo objašnjava, ne postoji razlog da se ne organizuje inter-rodna borba, vođen tezom da danas živimo u vremenu kada muškarci i žene mogu da promene rod samom izjavom da se osećaju kao nešto drugo.

Sehudo je u junu postao dvostruki šampion nakon što je nokautirao Marlona Moraesa. Nakon što je Ševčenko borac iz Kirgistana odbranila titulu Sehudo je izazvao na meč preko društvenih mreža.

„Evo me u Las Vegasu uživam, ali mi telefon non stop šalje obaveštenja da je neka Valentina Metak Ševčenko najdominantini šampion na svetu“.

„Znate šta? Možda je vole jel ima zlatnu medalju u rvanju, ali ja imam poruku za nju. Želim da postanem prvi inter-rodni šampion na svetu. Izazviam je, možeš biti sledeća koja će da klekne ispre mene“ okačio je Sehudo u video poruci na svom profilu.

Ševčenko nije gubila vreme. „Sada imama dva protivnika u borbi za odbranu titule, prvi je žena Katlin Čokagian, a drugi je Henri Sehudo“ bio je odgovor Kirgistanke.

„Neka pazi šta želi, znam da lovi one koji su osvajali zlato, ali ja mogu da učinim da izgubi svoje zlate zauvek“ kaže Ševčenko.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite