(VIDEO) POLITIČAR IZ BiH: Proterivanje migranta je naša patriotska dužnost, evo šta je rekao o Srbima…

(VIDEO) POLITIČAR IZ BiH: Proterivanje migranta je naša patriotska dužnost, evo šta je rekao o Srbima…

Fatmir Alispahić u tvrdi da BiH očekuje rat sa migrantima, a u kontraverznom tekstu koji je objavljen na više portala kaže da je patriotska dužnost svakog pojedinca da učestvuje u proterivanju migranata. Pored svega u provokativnom snimku Alispahić optužuje Srbe, kao i Katoličku i Pravoslavnu crkvu da su odgovorni za probleme koje Bošnjaci imaju sa migrantima.

Izjavu Alispahića prenosimo u celosti: 

Zasjedanje Parlamenta Federacije BiH, od 13.05.2019., posvjedočilo je svu zagubljenost i korumpiranost bošnjačke politike u odnosu na srpsko-hrvatski uvoz migrantskih hordi na preostali i skučeni bošnjački životni prostor. Tolika količina gluposti, mutavosti, korumpiranosti u bošnjačkoj politici nema čime drugim rezultirati do li neminovnom tragedijom bošnjačkog naroda.

A kako će izgledati ta tragedija? Da li tako što će uz Bošnjake živjeti još oko 100.000 tzv. migranata, zapravo nasilnih, prljavih, zaraženih, kriminalu i razvratu sklonih hordi? Da li tako što će horde migranata skinuti maske i otkriti se kao ISIL-ova plaćena vojska, zadužena da „oslobodi“ Bosnu od islama? Da li tako što će uslijediti masovni egzodus Bošnjaka prema Evropi? Svejedno – bošnjačka tragedija je neminovna.

Bošnjačko-migrantski rat

Teško je razumjeti ponašanje bošnjačke političke i vjerske elite u odnosu na bjelodanu agresiju migranata na Bosnu i Bošnjake. Ne samo da nema svijesti o tome, i da nema otpora, već se bošnjačke elite razuzdano prepuštaju prodaji i razaranju ovoga što je od nas preostalo nakon velikosrpske i velikohrvatske agresije.

Zar oni misle da će Bošnjaci više ikada biti isti nakon što se među njih useli 100.000 ili više migranata, koji su otvorena prijetnja bošnjačkoj sigurnosti, ali i opstanku? Zar misle da će ti migranti negdje iz Bosne otići? Zar misle da srpsko-hrvatski separatisti neće iskoristiti taj faktor nestabilnosti i ubjeđivanja da je BiH neodrživa?

Pa ako je to tako bjelodano – kako je onda moguće da bošnjačka politička i vjerska elita ne samo da nije protiv uvoza migranata iz Srbije, preko Srba, već je aktivno angažirana u prihvatu i zbrinjavanju migranata, te u svekolikim oblicima korupcije u kojima za pare prodaje bošnjački suverenitet?! Dok svi narodi Evrope odbijaju migrantske horde, dotle Bošnjaci raširenih ruku dočekuju ovo putujuće zlo.

Bošnjačka politika se drži na distanci, kao da se ništa ne događa. Nigdje tih lidera i vizionara, da obiđu napaćeni narod, da mu se obrate! Evo, bošnjačka politika ponovo odbija da prihvati uzročno-posljedičnu vezu između formiranja rezervnog sastava MUP-a Republike Srpske i tzv. migrantske krize, a što su iz manjeg entiteta eksplicitno poručili.

Jasno je: Srbija i Srbi uvoze migrante kako bi imali alibi za secesiju. Samo im još fali „međumuslimanski sukob“, kao u Siriji. A bošnjački otpor protiv migrantskog terora je sve izvjesniji, kao i bošnjačko-migrantski rat.

Govoreći o sigurnosnoj situaciji, bošnjački političari uopće ne spominju migrante, već govore kako će na formiranje rezervnog sastava MUP-a RS odgovoriti istom mjerom. Pa zar nije vjerodostojnije, i logičnije, pozabaviti se neutralizacijom migranata, kroz njihovo zatvaranje i deportaciju?

Kriminalna instrukcija Islamske zajednice

S druge strane, Islamska zajednica je u mnogo navrata javno objavljivala podatke o ogromnim iznosima sredstava koje je dala u ime zbrinjavanja migranata među Bošnjacima. Rađeno je to, bez sumnje, po osnovu navodne vjerske veze sa migrantima. Nije poznato da su Srpska pravoslavna crkva ili Katolička crkva pomagale migrante u BiH.

Činjenica da to radi Islamska zajednica jeste ona vrsta pečatanja gluposti kakva je rađena u vrijeme uvoza mudžahedina u BiH, koji su kompromitirali građanske i državne atribute Armije RBiH. Ako je jasno da srpsko-hrvatskim separatistima treba svođenje Bošnjaka na vjersku skupinu, onda je bošnjačko utapanje u ummetski migrantski kolorit, kroz naseljavanje bagre iz raznornaznih islamskih zemalja – upravo čin genocidne operacije protiv bošnjačkog naroda. A Islamska zajednica to zlo finansijski pomaže. I ne samo to! Islamska zajednica šalje instrukciju svim medžlisima da se ativno uključe u zbrinjavanje migrantskih hordi.

Cjelokupan vjerski establišment je ili zakovan šutnjom ili aktivno uključen u uvoz i zbrinjavanje migranata. Na društvenim mrežama se jedna vehabijska struja očituje radošću što će uskoro doći do obračuna sa bošnjačkim nevjernicima. …Kao u Siriji. Podijeljeni Bošnjaci zreli su da se stave na jednu od „strana u sukobu“, u slučaju bošnjačko-migrantskog rata.

Već danas kritična masa Bošnjaka više žali migrantske horde, nego vlastiti narod kojega migranti terorišu. Razni kvazipatrioti, koji za potrebe velikosrpske propagande izvode predstave sa bošnjačkim militarizmom (Antidejton, Crne munje, Musine kesedžije, i sl.), šute pred obavezom da se zaštite Bošnjaci pred migrantskim terorom. Jer to su odveć plaćeni glumci čiji se uspjeh mjeri bošnjačkom podrškom vlastitom sljepilu.

No, da je Islamska zajednica drukčije postupila, da se suprotstavila uvozu migranata, namjesto što je podsticala to zlo – Bošnjaci bi kolektivno danas bili svjesni opasnosti. Ovako, mnogi Bošnjaci vjeruju da su im to došla braća iz islamskih zemalja.

Šta se ovo događa sa bošnjačkom elitom pa da nije u stanju prepoznati genocidnu opasnost po bošnjački narod?! Teško je reći da li tu ima više gluposti, mutavosti ili prodatosti. Odsustvo patriotske odgovornosti, odsustvo razuma, odsustvo etičke i moralne kulture – bjelodano je.

Patriotska i vjerska obaveza je protjerati migrante

Od čega se to sastoji bošnjački životni prostor – ovaj na koji se doseljavaju migranti? Šta je to osnovna supstanca bošnjačke slobode? Od čega se sastoji zemlja na kojoj žive Bošnjaci? …Od šehidske krvi! Upravo tako – od šehidske krvi! Ovo što je odbranjeno nije ničija ćaćevina da to rasprodaje, već je šehidski amanet Bošnjacima koji su ostali u životu, da čuvaju i njeguju zemlju koja je životima plaćena. Sve što Bošnjaci danas imaju plaćeno je ogromnom cijenom, 100.000 ubijenih, milion raseljenih, stotine hiljada uneserećih.

To je cijena frtalja Bosne! Zar je moguće za nekoliko miliona maraka, za sijalice u uličnoj rasvjeti, za projekte komunalne infrastrukture, za kontejnere i klupe – prodati šehide koji su živote dali za Bihać i za Krajinu, za slobodu i dostojanstvo koje migranti danas otimaju Bošnjacima? …Narod koji sebi dozvoli takav moralni pad – nema pravo na budućnost! …Nestanak je logičan ishod.

Bošnjačka politka i Islamska zajednica – podrškom useljavanju migranata – bagatelišu žrtvu šehida, bagatelišu život Bošnjaka, rade ono zlo zbog kojega će Bošnjaci doživjeti sudbinu bivšeg naroda.
Nema opstanka Bošnjacima ako se otpor protiv migranata ne izdigne na pijedestal patriotske i vjerske vrline.

Bošnjački je i muslimanski kazati: Naš cilj je humano protjerivanje migranata iz Bosne i Hercegovine!

Još jednom: Naš cilj je humano protjerivanje migranata iz Bosne i Hercegovine!

Dakle, deportacija, ili u njihove zemlje porijekla, ili ma gdje drugo. Ostanak u našoj zemlji ne dolazi u obzir!
Zato: budite neljubazni, agresivni, nasilni, ne dajte im u svoje čaršije, tjerajte ih riječima, tjerajte ih silom, stavite im do znanja da moraju čim prije napustiti našu zemlju.

…Progon migranata nema alternativu. Ili mi ili oni.

mr. sc. Fatmir Alispahić

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite