UBADAO JE, DOK SE NOŽ NIJE SLOMIO: Sudanski azilant ubio devojku, jer je odbila seks sa njim!

UBADAO JE, DOK SE NOŽ NIJE SLOMIO: Sudanski azilant ubio devojku, jer je odbila seks sa njim!

Imigrant koji je pre četiri godine stigao u Veliku Britaniju kao tražitelj azila, zatvoren je zbog ubistva mlade žene koja je odbila polni odnos sa njim.

Foto: West Yorkshire Police

Karar Ali Karar (29) osuđen je u četvrtak na doživotni zatvor nakon što je priznao krivicu za ubistvo 21-godišnje Džodi Miller, nakon što je ona odbila polni odnos sa njim. Ali Karar je izboo svoju žrtvu 15 puta i to tako nasilno da je nož puknuo na tri komada, prenosi Metro.

Tužitelj Džejson Piter rekao je na suđenju u Lidsu da je Ali Karar bio „toliko besan i frustriran zbog nenog odbacivanja da je odlučio, da je po njegovom mišljenju, nauči lekciju. Da se suoči sa njom i na kraju je ubije“, pri čemu se tokom krvavog napada nože samo jednom na trenutak, zaustavio i to kako bi žrtvi rekao „prostitutkom“.

Ubistvo koje se dogodilo u kući žrtvinog prijatelja svedočile su još dve osobe u sobi, među kojima je bio i 15-godišnji dečak, koji je pokušao da zaustavi napad, ali mu je Ali Karar pretio da će ga ubiti.

Pročitajte još:
(VIDEO) HAOS U BEOGRADU: Migranti napali vozača autobusa, najavili sečenje glava u Srbiji!
BEŽIMO KAO DA JE RAT: Srbi zbog migranata najavili kolektivno napuštanje Medenog Polja!
(VIDEO) BRNABIĆ: Ključni problem Srbije je manjak radne snage, rešiće ga migranti!

Sudija mu je odredio doživotnu kaznu.

Karar je u Veliku Britaniju došao iz Sudana 2015. godine tražeći politički azil, a stigao je u Njukasl pre nego što se preselio u Lids.

Advokat ubice Simon Kelij tvrdio je da je njegov klijent upao u „pogrešno društvo“, optužujući drogu i alkohol“.

Izricanje presude usledilo je istog dana kada je drugi tražitelj azila, iz Afganistana, osuđen na 21 godinu zatvora zbog višestrukih pokušaja ubistava nakon što je progonio strance u Krojdonu, želeći da izbode i „ubija Engleze“.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti šetaju goli i vrše nuždu po groblju u Loznici?!
ISPOVEST NOVINARKE KOJU JE NAPAO MIGRANT: Mediji i policija u Srbiji ćute o napadima! (VIDEO)
SNIMAK ZBOG KOGA OBRENOVAC ŽIVI U STRAHU: Šta to migranti rade noću u kasarni? (VIDEO)

Više o tome kako izgleda život lokalnog stanovništva nakon naseljavanja migranata, kao i o formiranju zabranjenih zona u migrantskim kvartovima širom Evrope možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj masovnoj migraciji:

Izvor: Dnevna Gazeta/Metro/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite