(FOTO) ŠAPIĆ O TENKU: Simbolika je super, a kritičari su jednostavno opsednuti ratom!

(FOTO) ŠAPIĆ O TENKU: Simbolika je super, a kritičari su jednostavno opsednuti ratom!

Bivši vaterpolo reprezentativac Aleksandar Šapić jedan je od onih koji pozdravlja ideju navijača Zvezde da ispred severne tribine postave tenk. Predsednik opštine Novi Beograd u tom potezu ne vidi, kao što se mnogima čini, ascojaciju na rat, već simbol „neosvojive tvrđave“.

Šapić je svoje mišljenje o tenku izneo na tviteru u inat onima koji ga ne odobravaju, zbog čega se našao na meti neistomišljenika.

– Vidim da su opet mnogi jedva dočekali da se pomame na društvenim mrežama, kako je ne znam kakav skandal što je postavljen tenk ispred Zvezdinog stadiona. Evo onda i mene napadnite, pošto mi je baš super simbolika tenka i stadiona za koji svaki navijač Zvezde sa pravom želi da veruje da je neosvojiv. Kome god ovakve stvari smetaju ili ko god ovo povezuje sa ratom, bez obzira za koji klub navija, neka se dobro presipita sam sa sobom – poručio je Šapić.

„Pa nema tog navijača Zvezde, koji sa pravom ne želi da veruje da je taj stadion zaista neosvojiv i tu stvarno ništa sporno ne vidim“ ocenjuje predsednik SPAS-a.

A kome god ovakve stvari smetaju ili ko god ovo povezuje sa ratom, bez obzira za koji klub navija, nek se dobro preispita sam sa sobom – podvukao je Šapić

Izvor: Dnevna Gazeta/Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite