(VIDEO) HAOS U BEOGRADU: Migranti napali vozača autobusa, najavili sečenje glava u Srbiji!

(VIDEO) HAOS U BEOGRADU: Migranti napali vozača autobusa, najavili sečenje glava u Srbiji!

Napad na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljen je u četvrtak uveče, kada je grupa migranata pokušala da uđe u autobus bez plaćene karte. Kako svedoče prevoznici napadi su učestali, a migranti redovno građanima Srbije gestikulacijom najavljuju sečenje glava. 

Nasilni ekscesi na Savskom trgu, polaznom stajalištu linije 860, snimljeni su u četvrtak uveče, kada je grupa migranata pokušala da na silu uđe u autobus bez plaćene karte. Situacija je eskalirala pošto je jedan od njih krenuo u fizički obračun sa vozačem.

Ovaj problem, međutim, dešava se svakodnevno. Scenario je isti – grupa muškaraca pokušava da uđe u vozilo, svađaju se sa vozačem i putnicima, prete, udaraju pesnicama…

– Sinoć je situaciju smirila jedna grupa mladića koji su se nalazili u autobusu, inače, ne znamo kako bi se završilo. Svakodnevno imamo problem sa migrantima koji neće da plate kartu, pa ulaze u raspravu sa vozačem i putnicima. Prete, gestikuliraju kao da će mu odseći glavu, pucati… Nismo imali zabeležen fizički napad na vozača, uglavnom su to pretnje, ali dešava se i da udaraju pesnicama o staklo – kazali su nam u prevozniku „Strela Ub“.

Često ne postoji način da vozač onemogući takvim putnicima da uđu u autobus i onda nastaju drugi problemi.

– Maltretiraju putnike, ostavljaju flaše, naprave haos u autobusu. Naši ljudi ne znaju šta da rade. Uvek ih je po 4 do 6 u grupi. Dešava se da uđe, na primer, njih šestoro, a da kupe tri karte. Odbijaju da izađu i niko ne može da ih izbaci – kažu u „Streli“.

Kako kažu, njihova vozila za opštinu Obrenovac su nova, i ne mogu da dozvole da putnici, bili to migranti ili ne, koji neće da plate kartu ulaze i uništavaju autobuse.

Prema našim saznanjima niko od migranata nije uhapšen zbog remećenja javnog reda i mira, a vadajuća SNS se nije oglasila povodom napada, kao ni političke nevladine organizacije koje podržavaju masovnu migraciju u našu zemlju.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 


Izvor: Dnevna Gazeta/Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite