(VIDEO) POSLANIK EU: Žene imaju nižu inteligenciju od muškaraca, dečak od 15. godina je pametniji od svoje majke!

(VIDEO) POSLANIK EU: Žene imaju nižu inteligenciju od muškaraca, dečak od 15. godina je pametniji od svoje majke!

Evro-parlament je utočište za radikalne-liberale i protivnike slobode govora pod izgovorom „govora mržnje“, ekstremne levičare i pobornike nekontrolisane migracije, ali i poslanike koje veruju da su žene niže inteligentne od muškaraca. 

Poslanik Evropske unije, Janus Korvin-Mike tvrdi da je inteligencija žena drastično manja od muškaraca, kao i da je dačak kada napuni 15 godina uglavnom pametniji od svoje majke.

Predstavnik parlamenta Evropske unije poznat je po brojnim provokativnim izjavama i kontraverznim stavovima, a nedovni ih je zastupao i na britanskoj televiziji BBC u ostrašćenoj raspravi o inteligenciji muškaraca i žena koja je trajala 10 minuta.

Žene su slabije, manje i imaju nižu inteligenciju i zbog toga zarađuju manje novca, i dodaje je jedan od razloga i manjak agresije kod žena. „Niski muškarci zarađuju manje od visokih muškaraca, plavuše zarađuju više od tamnokosih žena postoje razlike“ rekao je Mike za britansku televiziju.

Raspravu nisu zaobišle ni psovke pa mu je voditelj Pirs Morgan proučio „vi ste užasna seksistička svinja“.

Dečak od 15 godina je uglavnom mnogo inteligentniji od svoje majke, ali ona je mudrija od njega to su dve potpuno različite stvari – rekao je Mike.

Snimak emisije možete pogledati na engleskom jeziku u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite