(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Azilant ubio tinejdžera sa viljuškom za roštilj i ranio 8 osoba, jer ne čitaju Kuran!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Azilant ubio tinejdžera sa viljuškom za roštilj i ranio 8 osoba, jer ne čitaju Kuran!

Afganistanski imigrant Sultan Marmed Niazi (33) optužen je za ubistvo 19-godišnjeg mladića i ranjavanje najmanje devet osoba u divljanju sa nožem.

Svedoci navode kako je Afganistanac naoružan kuhinjskim nožem i viljuškom za roštilj nasumično napadao ljude na autobusnoj stanici tokom krvavog pohoda u Villeurbanneu, predgrađu Liona, prenosi Mirror.

Tokom napada je prema izjavama svedoka vikao: „Oni ne čitaju Kuran.“

Avganistanca su tokom napada počeli da jure vozači autobusa i ostali nenaoružani prolaznici koji su ga savladali i zadržali do dolaska policije.

„Čini se da je napad sasvim slučajan. Uhapšeni muškarac je viđen kako maše s anajmanje jednim nožem, a možda i dva,“ tvrdi neimenovani policijski izvor, prenosi The Sun.

„Kako se napad nastavio, četiri autobusna konduktera su ga zaskočila i uspeli su da mu oduzmu nož. Na mestu je bilo oko 30 ljudi, a neki kažu da je bilo saučesnika, ali to nikako nije sigurno“ saopštila je policija.

Uhapšeni Afganistanac navodno je naveo „najmanje tri razloga“ zbog čega je izveo napad – ali nije spomenuo nijednu terorističku organizaciju, pa je policija automatski negirala kako je reč o terorističkom napadu. Razlozi koje je naveo nisu javno objavljeni.

Ubijeni 19-godišnjak bio je stanovnik mesta Isere, a putovao je na muzički festival Woodstower u blizini Liona.

Nakon ubistva, migrant je prilazio prolaznicima i pokusavao da razgovara sa njima, nije poznato o čemu, ali se sa jednim čovekom pozdravio nakon kraćeg razgovora.

Više o korupciji u EU i ljudima koji vode Brisel, kao i političkim ubistvima novinara koji se istražuju korupciju u EU možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj aferama Evropske unije:

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da pustite video, moguće je da ga je u međuvremenu zabranila kompanija Jutjub zbog svojih propisa o političkoj korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta/Mirror/The Sun/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite