POLITIČKA DRAMA: Ujak devojke koju su kanibalizovali migranti, objavljuje slike zločina ukoliko se promeni zakon o migraciji!

POLITIČKA DRAMA: Ujak devojke koju su kanibalizovali migranti, objavljuje slike zločina ukoliko se promeni zakon o migraciji!

Drama u Italiji.

Ogorčeni ujak italijanske tinejdžerka Pamele Masterpietro, koju su nigerijski migranti silovali, ubili, raskomadali njeno teli i kanibalizovali je zapretio je da će javno objaviti fotografije njenog tela ukoliko parlament u Rimu obori zakone koji su upereni protiv ilegalne migracije. Radi se o najvama da će Pokret od 5 zvezdica i Socijalisti formirati novu vladu i poništiti zakone Matea Salvinija.

Pamela Masterpietro je imala samo 18 godina kada je ubio nigerijski mafijaš i diler droge u italijansko mestu Makarata 2018 godine, a njeno telo je pronađeno bačeno u koferima na ulici.

Inocent Oseghale (29) član bande nigerijskih dilera heroinom uhapšen je ubrzo nakon što je telo otkriveno, a trenutno se sudi i dvojici njegovij saučesnika.

Vlada Lige i Pokreta od 5 zvezdica, uvela je oštrije mere u borbi protiv ilegalne migracije, kao i kazne za NVO koje ilegalno krijumčare migrante. Ipak nedavno je došlo do raskida koalicije i dok Salvinijeva Liga traži nove izbore, Pokret od 5 zvezdica počeo je pregovore sa Socijalistima, to jest bivšim vlastima i strankom koju su žestoko napadali u toku kampanje.

Pročitajte još:
DANSKA MINISTARKA ODBRUSILA: Migranti rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju nema više azila!
NESTAO BEZ TRAGA: Milioner imao prljavštinu o Klintonovom prijatelju pedofilu Epstinu…
SALVINI ZABRANIO JOŠ JEDAN BROD: Migranti nisu „spaseni“, to je šverc ljudi…

Kao dogovor na spekulacije ujak ubijene devojke Marco Valerio Verni koji je ujedno i advokat u ovom slučaju, javno je zapretio da će objaviti u javnost fotografije unakaženog tela tinejdžerke kako je istakao da bi podsetio naciju na pogubne posledica masovne migracije.

„Svakoga dana nas bombarduju sa tužnim slikama brodova napunjenim migrantima, za koje levica želi da ih primimo bez brige o posledicama. Ta ista levica ćuti kada je u pitanju silovanje i ubistvo Pamele koje je počinjeno na zverski način“ rekao je Verni.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite