(VIDEO) ČETNICI: Država da zaštiti decu od migrantskih prebijanja ili ćemo mi to da rešimo!

(VIDEO) ČETNICI: Država da zaštiti decu od migrantskih prebijanja ili ćemo mi to da rešimo!

U Srbiji ključaju tenzije sa migrantima, samo par dana nakon objavljivanja snimka na kome migranti prete vozaču autobusa u Obrenovcu, u javnosti se pojavila i priča o dvojici srpskih mladića koju je prebila grupa od 30-ak migranata. 

Srđan Adžemović iz pokreta Srpski četnici kaže da su oni odgovoriti, na prebijanje srpske dece od strane migranata, ukoliko država ostane nema na nasilje koje je zahvatilo naše gradove i govori o grupi od 30 migranata koji su pretukli dva srpska mladića.

„Cilj mog obraćanja, je obraćanje srpskom narodu i apel prema Vladi Srbije koja je nema, prema dešavanjima sa migrantim i incidentima prema deci kao i uopšte stanovništvu u Srbiji. Zadnji incident se desio sa Lukom Milovanovicem i Urošem Vujićem, decom kojoj je otet telefon i koju su migranti, njih 30 prebili iz čista mira“ poručio je vojvoda organizacije Srpski četnici.

Apelujem drazavi Srbiji da preduzme nešto da zaštiti građane, jer ako ne preduzmu ništa mi kao četniki pokret ćemo preduzeti određene korake da zaštitimo građane Srbije – rekao je Ažemović.

Ovo nije jedan izlovani slučaj, ovi incidenti se dešavaju stalno, svakodnevno i to širom Srbije. Šid, Ruma, Zemun Polje, Beograd, svaki deo Srbije ima problem –  rekao je Bojan Ilić predsednik saveta iste organizacije.

Mislio da je ovo zadnje vreme da Vlada Srbije obavesti građane kakva krivična dela migranti prave, silovanje, razbojništva, da konačno istina izađe i da se narodu kaže šta se stvarno dešava sa migrantima – naglasio je Ilić.

Kako navodi došlo je krajnje vreme da neko stane na put migrantskom nasilju, jer će Četnici biti prinuđeni da vežbaju narod da za odbranu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite