(VIDEO) BERLIN POD OPSADOM: Dim na ulicama, migranti jurišali sa mačevima po gradu!

(VIDEO) BERLIN POD OPSADOM: Dim na ulicama, migranti jurišali sa mačevima po gradu!

Neredi su inicirani napadom na dve čoveka u kolima u berlinskom naselju Neukolln, na kraju 50 ljudi je ušlo u nerede koji su uključili i zatvaranje puteva na nekoliko sati zbog policijske intervencije.

Migrant sa mačem u ruci

Oko 50 migranata u Berlinu izazvalo je nerede i blokiralo grad na više sati. Kako je rekao potparol policije dva muškarca stara 22 i 26 godina izašli su iz auta i počeli tuču, a zatim se priključilo između 40 i 50 ljudi, dok je policija bila primorana da koristi suzavac kako bi razbila nerede.

Imigranti su sa sobom nosili i dugačke mačeve, dok je muškarac star 22 godine zadobio povrede glave, ruku i torzoa, a stariji (36) povrede glave i nogu. Dečak star 13 godina je takođe povređene u neredima.

Policija nije navela koji je bio tačan razlog za izbijanje prvobitnog incidenta koji je izazvao nerede, ali je na licu mesta pronađeno više noževa i dugačkih sečiva u obliku mačeva i mečeta.

Saobraćaj u Neukollnu je zatvoren sve do 19 časova, a ovo nije prvi ovakav incident jer je u ponedeljak u istom naselju izbila masovna tuča u kojoj je učestvovalo 15 osoba. Policije istražuje moguću vezu između dva događaja.

Izvor: Dnevna Gazeta/Welt.de

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite