(VIDEO) Muzičar migrant, pozvao na ubijanje Belaca! Vaše žene su k*čke i biće naše robinje!

(VIDEO) Muzičar migrant, pozvao na ubijanje Belaca! Vaše žene su k*čke i biće naše robinje!

Jesse Ekene Nweke Conable, nigerijski reper i državljanin Švedske, koji se krije iza „umetničkog“ imena JCBUZ, putem društvene mreže otvoreno je pozvao crnačku zajednicu na nasilje i ubijanje Belaca.

Ubijajte Belce, oni i njihove žene će biti naši robovi, napisao je JCBUZ u zatvorenoj grupi na Instagramu, gde je zabranjen pristup belcima i gde otvoreno podstiče rasističku mržnju i poziva na ubijanje belaca, prenosi Samhällsnytt. Na početku snimka može se videti omča za vešanje i natpis „j*bemo Bele ljude“

Instagram grupa nazvana „Barasvarta“ (samo crnci) otvorena je isključivo za crnce. Njom upravlja sam Conable. U grupi su pronađeni slogani poput „Black Power u Švedskoj“ (Crna moć slogan koji promoviše rasnu supremaciju Afrikanaca nad Belcima) i „Jeb.š belce“. U jednom od videa, ovaj „umjetnik“ koji živi u gradu Lund pozvao je svoju „crnu braću i sestre“ da „nastave rat“.

Prema Conableu, „mi, crnci“ postaćemo „broj jedan i nadvladati belce“.

„Mi bi smo trebali da uzmemo kao robove“, rekao je Conable u svom izlivu rasističke mržnje.

Prema njegovim rečima, crnci će postati „najbolji u svemu“.

„Uzećemo njihove kučke i uzet ćemo njihov novac. Da budem potpuno iskren, bićemo najbolja rasa ikad“, nastavio je Conable. „Mi smo afrički ratnici, oni nisu na našoj visini. Ovo je samo početak, crnačka moć“.

„Ako neki belac ili bijela devojka pokušava da pričaju sranja o vama, ubijte ih! Upucajte ih!“, zaključio istaknuti afrički umetnik.

U grupi su takođe pronađeni meme sa tekstom „Ne možeš biti rasista ako nisi belac“, kao i video crnog dečaka kako pobeđuje u hrvanju protiv belog dečaka, praćen veselim komentarima.

Nakon objave Samhällsnytta, Conable je upozorio svoje čitateljstvo na „doušnika među nama“.

Jesse Ekene Nweke Conable ili JCBUZ ima gotovo 280.000 pretplatnika na svoja dva YouTube računa, gde recenzira hip hop pesme u Švedskoj i deli svoju rep muziku. Dvadesetpetogodišnji Conable doselio se iz Nigerije 2008. godine i živi u Lundu i ima švedsko državljanstvo.

Trenutno je nepoznato jesu li švedske vlasti pokrenule ikakvu reakciju na širenje rasističke mržnje prema belcima.

Izvor: Dnevna Gazeta/Samnytt.se/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite