Posle Epstina novi slučaj zlostavljanja se završio smrtnim ishodom, čovek koji je optužio Kevin Spejsija…

Posle Epstina novi slučaj zlostavljanja se završio smrtnim ishodom, čovek koji je optužio Kevin Spejsija…

Fizioterapeut je u svojoj tužbi rekao da ga je pre dve godine tokom masaže u Malibu glumac seksualno napastvovao. Nakon smrti Džefri Epstina pedofila miljardera bliskog porodici Klitnon i nestanka Žan Luk Brunela vlasnika modne agencije za koga se govorilo da ima prljavštinu o silovanjima u establišmentu SAD još jedan slučaj ostaće nerazrešen.

Fizioterapeut koji je tužio Kevina Spejsija zbog seksualnog napada, umro je prema sudskim dokumentima. Glumčevi advokati rekli su da su 11. septembra obavešteni da je fizioterapeut preminuo.

Fizioterapeut koji je podneo tužbu kao anonimni Džon Doe, u svojoj tužbi tvrdio je da ga je pre dve godine tokom masaže u Malibu glumac Kevin Spejsi (60) seksualno napastvovao.

Tačan razlog njegove smrti još uvek nije poznat.

Fizioterapeut je u svojoj prijavi naveo da ga je Spejsi dva puta uhvatio za ruku i njom dodirivao njegove intimne delove tela, pa ga je takođe uhvatio za rame i pokušao da ga poljubi zbog čega je on odustao od seanse i pobegao.

Suđenje u ovom slučaju moglo bi da se nastavi i posle njegove smrti, a o ovome je prvi izveštavao jedan holivudski reporter.

Podsetimo, Spejsija je optužilo više destina muškaraca za seksualno zlostavljanje, a u julu su odbačene optužbe za seksualno zlastavljenje u Masačusetsu u kojima je učesestvova i 18-godišnji mladić. Napad se desio pre tri godine, a holivudskog superstara optužili su da je tada napio maloletnika u jednom baru, te da ga je kasnije dodirivao. Slučaj je odbačen kada je mladić odbio da svedoči.

Pročitajte još:
NESTAO BEZ TRAGA: Milioner imao prljavštinu o Klintonovom prijatelju pedofilu Epstinu…
(FOTO) Pedofil Epstin kući držao portret Bil Klintona u haljini i na štiklama, kao transvestit!

Naime, 18-godišnjak je trebalo da objasni gde se nalazi mobilni telefon preko koje je slao poruku i kratke snimke svojoj devojci tokom navodnog napada. Pošto je u pitanju bio ključni dokaz, sudija je tražio da se telefon preda sudi zarad detaljnijeg ispitivanje, ali je tužilac rekao da ne zna gde se mobilni nalazi.

Na kraju, odlučeno je da Spejsi bude oslobođen, tako da je glumac izbegao potencijalnu kaznu zatvora od 5 godina.

Podsetimo, Oskarovca je prvo za seksualno zlostavljanje optužio glumac Entoni Rep, za napad koji koji se desio 1986. kada je imao 14 godina.

Izvor: Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite