(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Nabildovani migrant pretukao devojku, gasio joj cigarete po licu! Oca ću ti ubiti, a bratu lomimo noge!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Nabildovani migrant pretukao devojku, gasio joj cigarete po licu! Oca ću ti ubiti, a bratu lomimo noge!

Švedska devojka u mestu Katrineholm  podvrgnuta je brutalnom mučenju u sopstvenom stanu, od strane migranta Hani Ahmada starog 23 godine prenosi portal Samnytt.se.
.

Hani Ahmad migrant impozantne fizičke građe, sa prebivalištem u mestu Kristinehamn upoznao je Šveđanku preko društvene mreže Tinder na jesen 2018. godine. Ubrzo nakon što su ušli u vezu Ahmad je počeo da ponižava Evropljanku nazivajući je „chaga“ što znači prostitutka u arapskom žargonu.

Kako je žena rekla policiji nakon uvreda bila je uznemirena i pokušala je da izbaci Ahamda iz stana, ali tom prilikom migrant nije hteo da je posluša.

U sledećoj poseti kući Šveđanke par je ponovo počeo da se svađa, žena je zahtevala da Ahmad napusti njenu kuću, ali je migrant ponovo odbio.

Nakon toga devojka je zapretila da će pozvati policiju, a Ahmad je odgovorio tako što je fizički napao i počeo da joj rastura stan uz pretnje nožem.

Nakon incidenta par se neko vreme nije viđao, ali se ponovo stupili u kontakt nakon nekoliko nedelja.

Pošto su se sastali, jer je Šveđanka želela da pruži Ahmadu novu šansu, ali je došlo do svađe jer je devojka želela da ode na večeru sa njenim bratom što se migrantu nije svidelo. Kada su otišli u njen stan devojka je sela na balkon i zapalila cigaru. Migrant joj je prišao uzeo cigaretu i ugasio je na njeno lice.

Nakon toga Ahmad je uvukao bespomoćnu devojku u stan počeo da je tuče dok je sve vreme vikao da je prostitutka, zatim joj je ugasio cigaretu na lice.

Policija je ustanovila da je migrant podigao i 1.300 švedskih kruna sa računa žrtve nakon što joj je oteo kreditnu karticu i naterao je da mu da podatke i šifru za podizanje novca.

Migrant je zahtevao 50.000 kruna sa ucenom da će Šveđanki pronaći oca, staviti mu pištolj u usta i upucati ga. Takođe je pretio i da će sa svojom bandom polomiti kolena njenom bratu. Zatim joj je polomio mobilni telefon kako

Nakon napada prijateljica žrtve je odlučila da prijavi napad, jer je devojka bila previše uplašena da pozove policiju zbog pretnji upućenih ocu i bratu.

Sud mestu Nyköping osudio je Ahmada za fizički napada, nezakonito lišavanja slobode, prinudu, pretnje, finansijsku prevaru i vandalizam. Kažnjen je sa amo 6 meseci zatvora.

Napadač je od ranije poznat policiji zbog posedovanja droge, ali u tom slučaju poriče krivicu.

Izvor:Dnevna Gazeta/ Samnytt.se

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite