SRBI PLANIRALI UBISTVO SOROŠA: Pripadnik JSO i državne bezbednosti, lovio milijardera u letovalištu…

SRBI PLANIRALI UBISTVO SOROŠA: Pripadnik JSO i državne bezbednosti, lovio milijardera u letovalištu…

Soroš bio na meti SDB i JSO…

Dragan Filipović, poznatiji kao Major Fića, otkrio je da je SDB planirala ubistvo Džordža Soroša, koga opisuje kao srbomrsca, ozloglašenog proizvođača obojenih revolucija.

Kao specijalni savetnik načelnika SDB za izvođenje tajnih operacija u inostranstvu, Filipović je otkrio da je služba procenila da bi se likvidacijom Soroša destabilizovala najjača globalistička mreža na Balkanu, a time bi se umanjila i propagandna moć zapadne alijase.

Filipović, koji je jedan od osnivača JSO, ističe da je za operaciju angažovan Mungos, operativac iz rezervnog sastava JSO, koji je obišao letovalište, gde je trebalo da dođe Soroš. Dolazak milijardera u elitno odmaralište prolongiran je nekoliko puta, a u međuvremenu je i bombardovanje Srbije završeno.

Rade Marković je, kako priča Filipović, naredio obustavu akcije, ali je Mungos bio odlučan da posao završi do kraja. Filipović ističe da je to podržao, ali da su neke druge akcije uticale na to da Mungosu naredi povlačenje. Filipović na kraju priznaje da se i danas kaje zbog te odluke.

Izvor: Srpski Telegraf

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite