(VIDEO) SRBIN UBIO MIGRANTA: Desetorica mu upali u kuću, a onda je uzeo pušku!

(VIDEO) SRBIN UBIO MIGRANTA: Desetorica mu upali u kuću, a onda je uzeo pušku!

Srbin iz okoline Bileće u kući je zatekao desetak migranata.

U selu Vranjska u opštini Bileća nađen je mrtav migrant, a sumnja se na ubistvo, saznaje Srpskainfo. U policiji nisu nista želeli da potvrde oko ovog događaja, sve dok ne bude obavljen uviđaj, ali je ubistvo potvrdio potparol tužilaštva.

Prema saznanjima Srne, osoba sa inicijalima M.Č. pozvala je telefonom Policijsku stanicu u Bileći i prijavila da je u obližnjem selu ubila migranta, nakon što ga je migrant napao.

Migrant je ubijen iz vatrenog oružja u subotu na području Bileće u istočnoj Hercegovini, a policiji je u utorak ujutro zločin prijavio lokalni meštanin koji ga je i počinio, saopšteno je Državnog tužilaštva u Trebinju.

Pročitajte još:
Čovek iz Gline istukao migranta koji mu je provalio u kuću, uhapšen jer je branio porodicu!
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) J*BAĆEMO TI SESTRU: Migrant izbo čoveka, jer je hrišćanin!

Po navodima portparola tužilaštva Srđana Vukanovića, 49-godišnji M. Č. je u selu Todorićima u jutarnjim satima nazvao Policijsku upravu u Bileći i prijavio slučaj ubistva.

Pojasnio je da je migrant ubijen iz puške, a da je telo ubijenog migranta sakrio u obližnju jamu. Lokalni mediji u BiH su objavili da je 49-godišnjak primetio razvaljena vrata na seoskoj kući dok je čuvao stado.

Po istim navodima, uzeo je pušku, a kada je ušao u kuću zatekao je deset migranata. Oni su mu pokušali da mu otmu pušku, a u koškanju je puška opalila i jedan migrant je poginuo na licu mesta.

Nezvanični izvori tvrde da su se upad migranata na privatni posed u navedenom selu, kao i samo ubistvo dogodili u subotu, 5. oktobra u večernjim satima.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 


Izvor: Blic/Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite