(VIDEO) Migranti, antifašisti i LGBT grupe maltretirali staricu koja jedva hoda! Svi belci su nacisti, marš sa naših ulica…

(VIDEO) Migranti, antifašisti i LGBT grupe maltretirali staricu koja jedva hoda! Svi belci su nacisti, marš sa naših ulica…

Rasitičke pokliči kojima se svako ko je bele boje kože naziva „nacistom“, postali su novi zaštiti znak radikalno levičarskih i ultra-liberalnih grupa. 

Samoproklamovani Antifašisti i sledbenici ideala neo-marksizma, poznati su po redovnim incidentima i „hrabrosti“ u suočavanju s protivnicima njihovih političkih fantazija.

Primer nasilničkog ponašanja nedavno je isplivao u javnost, nakon što su neki od alternativnih objavili snimku zapanjujuće odvažnog podviga u borbi protiv „zle većine“ evropskog porekla.

Dvoje starih Evropljana ničim izazvani postali su meta šikaniranja takozvane Antife tokom antifašističkog protesta u Ontariu u Kanadi, a žrtva koja je svojim prisustvom ugrozila „Antifašiste“ nije u mogućnosti ni da hoda bez pomagala. Na skupu se okupio o određeni broj pristalica liberalizma, primetne su bile i zastave identitarističkog LGBT pokreta.

U nehumanom činu koji predstavlja rušenja svih društvenih normi troje je antifašista sa maskama i fantomkama i „goloruki se suprotstaviti tlačiteljima iz većinske populacije“.

Urlanjem trojka je nadjačala i zaustavila stariji par u pokušaju prelaska ulice, uzvikivajući im da su „nacistički šljam“ samo zato što su bele boje kože, iako nemaju nikakve veze sa nacističkom ideologijom.

Jedan od nasilnika obučen u narandžastu majicu koji je nosio fantomku, identifikovan je ka Alaa Soufi DaLua, migrant koji je u Kanadu došao iz Sirije.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite