Profesorka univerziteta traži da se zabrani crtani film, Sunđer Bob je skriveni rasista!

Profesorka univerziteta traži da se zabrani crtani film, Sunđer Bob je skriveni rasista!

Sunđer Bob Kockalone je zavera belih rasista tvrdi profesorka presižnog univerziteta u Vašingtonu…

Tiranija ne zna za granice i uvek joj je potreban neki novi neprijatelj, samo još jedna reč koju treba zabraniti i samo još jedan stav koji će se proglasiti za „fobiju“ koja ugrožava bezbednost.

Tako je i sa današnjim liberalno-levičarskim narativom i autoritarnom političkom korektnošću, a njen sledeći veliki neprijatelj je Sunđer Bob.

Sunđer Bob Kockalone je crtani film star 20 godine ima milione fanova širom sveta ali profesorka Univerziteta u Vašingtonu, Holly M. Barker očito nije jedan od njih.

U svom akademskom tekstu profesorka Barker u kome je iznela tajne šifrovane poruke u crtanom filmu, profesorka je napisala da je „Sunđer Bob ostavio uznemirujuće nasleđe nasilja“.

Sunđer Bob Kockalone je prijateljska priča koja treba da normalizuje naseljavanje kolonizatora u Koralovu (mestu u kome živi Sunđer Bob), čime su izbrisani starosedeoci iz svoje otadžbine – kaže profesorka.

Politička korektašica Barker je Sunđer Boba u svojoj krajne libaralističkoj analizi nazvala Boba kolonizatorom Koralova, nasilnikom i rasistom, a iznela je i teoriju zavere da je crtani odgovoran za opravdavanje američkih vojnih aktivnosti u Pacifičkom okeanu.

Profesorka veruje da je ideja crtanog filma povezana sa Maršalskim ostrvima, sa kojih su tokom Drugog svetskog rata relocirani domoroci zbog testiranja američkog oružja.

Ona takođe u svojoj liberalno-korektaškoj teoriji zavere povezuje naziv Koralova, a  u engleskoj verziji crtanog filma se zove Bikini Bottom, dok se jedan od koralnih grebena gde su Amerikanci testirali nuklearno oružje zove Bikini Atoll.

Da se na radi o humoru ili provokaciji možete se uveriti i u originalnoj vesti na sajtu amerčike televizije Fox News klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta/Fox

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite