(VIDEO) POBEGLA KO UPLAŠENO MAČE: Novinar postavio pitanje Greti, pa dobio pretnje policijom!

(VIDEO) POBEGLA KO UPLAŠENO MAČE: Novinar postavio pitanje Greti, pa dobio pretnje policijom!

Kanadski novinar portala Rebel Media suočio je klimatsku histeričarku Gretu Tunberg sa neugodnim pitanjima, nakon čega je jedna članica njene pratnje pretila zvanjem policije.

Najpoznatija predvodnica kulta klimatskih teoretičara zavere Greta Tunberg trenutno je na propagandnoj turneji u Kanadi, zajedno sa svojim ocem.

Novinar Keean Bexte želio je da istraži određene teme te je odlučuo da Greti postaviti nekoliko jednostavnih pitanja.

Video prilog sadrži niz zanimljivih detalja među kojima je i čuveni govor same Grete u kojem je priznala kako boluje od različitih psihičkih poremećaja.

Nakon iznošenja niza činjenica koje ukazuju na Gretinu pristranost, licemjerje, nestručnost i nedosljednost, Bexte je Greti i pratećem osoblju postavio pitanja vezana uz činjenicu da su u Kanadu došli usred predizborne kampanje kako bi propagirali svoju dogmu.

Iskazivanjem kako je Gretina propaganda o „klimatskim promenama“ politika, Greta je odgovorila: „Ne radi se o politici. To je nauka.“

„Kako bi nauka to trebala da reši? Želiš li tehnološko rešenje klimatskih promena, ili želiš političko rešenje?“ upitao je Bexte.

Međutim, Greta se uplašeno okrenula i pobegla u sred pitanja, dok je njena pratilja zaprietila pozivanjem policije i lišavanjem slobode novinara.

„Ovo je uznemiravanje i ja ću kontaktirati policiju ako bude potrebno,“ rekla je nepoznata žena u pratnji Grete.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite