(VIDEO) Muslimani u Rusiji bacali flaše na Konora Mekgregora! Ne idem u smrdljivi Dagestan…

(VIDEO) Muslimani u Rusiji bacali flaše na Konora Mekgregora! Ne idem u smrdljivi Dagestan…

Irski MMA borac Konor Mekgregor napadnut je od strane Dagestanca u Moskvi. Dok ih je izbegavajući flaše nazivao budalama.

Agresivni Dagestanaci navijači Habiba Nurmagomedova je uleteli su u hotel i napali Irca u trenutku dok je razgovarao sa novinarima. Mekregor se poslednjih dana nalazi u Moskvi, gde ne propušta priliku da dodatno provocira svog velikog rivala Habiba koji živi u Dagestanu.

S obzirom da je Habib izuzetno popularan ovoj ruskoj pokrajini, njegovi sunarodnici vređanje shvataju prilično lično. Mekgregor je dan ranije, na pitanje da li će posetiti Dagestan, odgovorio da ne želi da ide u „smrdljivu zemlju“.

Nepoznati muškarac se ušetao u hotel i odlučio da preuzme stvar u svoje ruke. Verbalno je napao Mekgregora napavši ga da mrzi Dagestan, ali pošto nije dobio zadovoljavajući odgovor gađao je flašom Irca.

– Svi ljudi? Moj otac, moj brat… misliš da su svi kukavice – vikao je Dagestanac povodom ranijih komentara za račun Dagestanaca.

– Da, da, da – odgovorio je Konor.

– Moj otac? Šta ti je uradio? Moj brat? Šta ti je uradio?

– Umukni budalo – uzviknuo je Mekgregor, a potom ga je obezbeđenje izvelo.

Irski borace je kasnije obrazložio zbog čega je napao Dagestance, jer su u toj ruskoj republici prodavali kokoške sa njegovim licem na pakovanju. Kokoška u ruskim zatvorima označava muškarca koji je prositutka za druge robijaše. Kabib ga je pre borbe nazivao kokoškom i napao njegovog bliskog prijatelja Artema Lobova.

Mekregor je pre meča Habiba koji je ultra-religiozni musliman i ne pije alkohol, nudio viski i nazvao ga zatucanim jer odbija alkohol, a istovremeno je njegovu ženu koja je na svadbi bila pokrivena preko lica velom nazvao peškirom.

Sa druge strane Habib je vređao porodicu Mekregor zbog pojedinaca koji su ratovali u Engleskoj vojsci protiv Iraca.

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite