STUB: Prijava protiv Vučevića je sredstvo neprincipijalnog političkog nametanja!

STUB: Prijava protiv Vučevića je sredstvo neprincipijalnog političkog nametanja!

Organizacija “Stub” osudila je danas podnošenje anonimne krivične prijave za delo trgovine uticajem protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i njegovih saradnika, ocenjujući je kao sredstvo neprincipijalnog političkog nadmetanja.

“Uvek ćemo podržati svaki vid borbe protiv organizovanog kriminala, naročito onog prisutnog u državnim institucijama, ali i oštro se suprostaviti pokušaju zloupotrebe ovog Zakona zarad jeftinih dnevno-političkih poena” -poručiju u Stubu.

Mihailo Janjić, član Predsedništva i Poverenik za APV ove organizacije prijavu protiv Vučevića tumači kao sredstvo neprincipijalnog političkog nadmetanja.

“Iz dana u dan bledi smisao borbe za povrenje građana, gubi se principijalnost u političkom nadmetanju. Ma ko god stajao iza ovog manifetluka, obesmislio je svoje učešće u političkom životu – naglašava Janjić.

„Očigledno je pojedinima teško izaći pred građane i birače sa kvalitetnim programom i političkom platformom, pa u nedostatku kako kvaliteta tako i kvantiteta, hvataju se prljave rabote… Uostalom znaju sve Novosađani” zaključio je Janjić.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite