(FOTO) BEOGRAD: Migrant upao u stan sa sečivom od 15cm, otac i ćerka ga savladali!

(FOTO) BEOGRAD: Migrant upao u stan sa sečivom od 15cm, otac i ćerka ga savladali!

Dok smo čekali policiju, kod migranta smo ispod jakne pronašli tatinu torbicu s dokumentima, ovako Ivana Petrović opisuje napad migranta dok su odgovorni u vlasti i NVO koje podržavju migraciju ponovo odlučili da prećute napad.

Beograđanka Ivana Petrović sa svojim roditeljima savladala je migranta koji je u noći između utorka i srede provalio u njihov stan u opštini Stari grad kako bi ih opljačkao.

Kako kaže Ivana, drama je počela u 4.30 časova.

– Roditelji i ja smo spavali u stanu u prizemlju i samo je majka čula buku, ali kako imamo mačke, pomislila je da one žele da izađu napolje. Međutim, videla je siluetu u kuhinji i kad je upalila svetlo, ispred nje je stajao nepoznati muškarac – priča Ivana i nastavlja:

– Tada smo ustali i otac i ja i shvatili da je reč o migrantu koji je za pojasom imao polovinu makaza, oštrice duge oko 15 centimetara. Pitali smo ga šta radi u našem stanu, a on je na veoma lošem engleskom jeziku počeo da objašnjava da samo želi da prespava. Tata i ja smo uspeli da ga savladamo, iako je nekoliko puta pokušao da pobegne.

Pročitajte još:
(VIDEO) Migrant šutirao tinejdžerku, dok se drugi valjao po zemlji od smeha!
Migranti su me napali pred decom u centru Beograda! Prolaznici nisu hteli da nam pomognu…

Policija je veoma brzo stigla u njihov stan.

– Dok smo ih čekali, kod migranta smo ispod jakne pronašli tatinu torbicu s dokumentima. Verujemo da je hteo da uzme još nešto, jer je bauljao po kuhinji sa upaljenim svetlom na mobilnom – dodala je ona.

Kako saznajemo, migrant je predat Upravi za strance. Niko do promigrantskih stranaka ili političkih nevladinih organizacija nije se oglasio povodom napada.

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite