EKSKLUZIVNO: Snimljena tuča migranata u centru Beograda, sevale pesnice kod spomenika Knez Mihailu!

EKSKLUZIVNO: Snimljena tuča migranata u centru Beograda, sevale pesnice kod spomenika Knez Mihailu!

Na adresu Dnevne Gazete stigao je snimak nasilja u kome su učestvovali migranti.

Naš čitalac, ženska osoba koja živi u samom centru Beograda prisustvovala je obračunu između migranata koji se dogodio sinoć oko 8 časova uveče kod Trga Republike.

Na video snimku se može videti grupa od oko desetak migranata, koja se prvo glasno deru ulicom i ulaze u verbalni sukob, a zatim počinje i fizička konfrontacija.

Prvobitno mladić u sivom dukseru počinje da beži od drugog migranta, koji nosi dukser sa belom kapuljačom. Kada mu je prišao, onda ga prvi migrant udario pesnicom u glavu.

Snimak se ubrzo prekida, jer su Beograđanka uplašila da su je migranti videli kako snima, a verbalno fizički obračun se nastavio. Kako kaže ne želi da se javno eksponira po ovom pitanju.

Veliki broj građane se proteklih meseci žalio na društvenim mrežama, zbog uklanjanja snimaka i fotografija, na kojima se vide incidenti u kojima učestvuju migranti.

Pročitajte još:
(FOTO) BEOGRAD: Migrant upao u stan sa sečivom od 15cm, otac i ćerka ga savladali!
(VIDEO) VUČIĆ: Junker nije pijanica, on je sposoban kao ja! Srbi su ti koji ne valjaju…
POVERENICA ĆUTI NA MRŽNJU: Kolumna „Ne pada mi napamet da se udam za Srbina“, napravila haos na internetu!

Istovremeno uz ugroženost slobode govora na društvenim mrežama, takozvani fakt-čekeri, portali koji bi trebali da proveravaji istinitost vesti više puta su uhvaćeni u prikrivanju incidenata i proglašavanju istinitih vesti za lažne. Zatim kompanija Fejsbuk organičava deljenje takvih vesti.

Tako je portal FakeNews.rs, lažno protumačio nekoliko vesti o migraciji u Srbiji, o čemu možete više pročitati klikom OVDE i OVDE. Pored toga hrvatski protal Faktograf.rs, zadužen za kontrolisanje vesti je alternativno tumačio činjenice o ekološkim pitanjima o čemu više možete pogledati klikom OVDE.

Niko od nadležnih organa ili predstavnika vlasti se nije oglasio povodom incidenata, koje proteklih nedelja prave migranti, kao ni političke nevladine organizacije koje podržavaju masovnu migraciji u našu zemlju

Samo jedan u nizu incidenata

U tuči koja se 28. oktobra oko 14 časova dogodila u Ulici Gavrila Principa u Beogradu, povređena je jedna osoba i ona je kolima Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar, kažu iz MUP-a

Kako je navedeno, u toku je utvrđivanje okolnosti ovog slučaja, a mediji su nezvanično preneli da je incident izbio između migranata što je samo jedan u seriji ovakvih napada.

Pre par nedelja sličan incident

Krvavi incident u takozvanom krugu dvojke, a ponovo su vinovnici krvavog pira migranti. U najstrožijem centru Beograd koji vrvi od turista, došlo je do krvoprolića između migranata.

Kako navode u Hitnoj pomoći, migrant je zadobio lakše povrede i prevezen je u Urgentni centar. Jedan migrant uboden je nožem 28-og septembra ispred tržnog centra „Rajićeva“ u ulici Kneza Mihaila u Beogradu.

Kako kažu, izbodeni migrant je ubodne povrede i prevezen je u Urgentni centar. Napadač je nakon napada pobegao sa mesta zločina i otišao u nepoznatom pravcu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tanjug

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite