Avganistanci i Sirijci naoružani mačetama napali diskoteku! Isečen vrat, gostu zabijen komad drveta u oko…

Avganistanci i Sirijci naoružani mačetama napali diskoteku! Isečen vrat, gostu zabijen komad drveta u oko…

Sirijci i Avganistanci tražioci azila, napali su diskoteku nakon što im je zabranjen ulaz zbog incidenata koje su predhodno pravili.

Nemačko selo Trebin u Brandeburgu, našlo se u centru pažnje medija nakon incidenta u kome su desetak migranata odlučili da se osvete radniku obezbeđenja prenosi Bild.

Izbacivač je rekao da su ga azilanti isekli po vratu, ali je uspeo da se odbrani i uđe unutra gde je sa prisutnim kolegama uspeo da zatvori vrata lokala.

Migranti su zatim pokupali da mačetama unište vrata, a komad drveta je izleteo iz vrata i kao šrapnel se zabio u oko, gostu starom dvadeset pet godina, povređen mladić je usled teške povrede prebačen na urgentno odeljenje lokalne bolnice.

„Zaustavio sam udarac podlakticom i gurno ga. Onda su pali jedan na drugog, još jedan migrant je izvukao mačetu. Iskoristilo smo taj trenutak da zatvorimo vrata. Zatim su počeli da razvaljuju vrata mačetama. Planirali su da se osvete, inače ne bi poneli mačete sa sobom“ svedoči radnik obezbeđenja.

Pročitajte još:
SILOVALI JE DOK NIJE UMRLA: Arapi i Afrikanci nadrogirali pa zlostavljali maloletnicu u napuštenoj zgradi!
(VIDEO) GENERAL DELIĆ: Na Šiptarski Bljesak, Srbija treba da odgovori Olujom!
(FOTO) Slika voza punog migranata, bez ijednog Srbina uznemirila Evropu!

Frenk Seifert, koji je vlasnik diskoteke rekao je za medije „Dvojica migranata su dobili zabranu ulaska pre dve nedelje, jer su se penjali preko ograde. Nemamo ništa proitiv azilanata, ali svako ko se tako ponaša ne može da ulazi“.

Kako prenose nemački mediji klub je mesto izlaska za migrante zbog niskih cena jer daje kartu za ulazak plus jedno piće, za cenu od samo jednog evra.

Ovo nije izolovan slučaj, a sličan napad se desio u Nemačkoj 2015 godine u mestu Plauen, azilanti su takođe dobili zabranu jer su seksualno napastvovali devojke.

Izvor: Dnevna Gazeta/Bild/Breitbart

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite