(VIDEO) TI SI ZLOČINAC: Aleks Džons upao na skup Hilari Klitnon sa oklopnim vozilom, liberali prokuvali od besa!

(VIDEO) TI SI ZLOČINAC: Aleks Džons upao na skup Hilari Klitnon sa oklopnim vozilom, liberali prokuvali od besa!

Kontaverzni urednik medijske kuće Infowars, koji je nadavno obrisan sa Fejsbuka, Tvitera i Jutjuba otišao je na miting Hilari Klinton u oklopnom vozilu. Džons tvrdi da je Hilari jedna od najzaslužnijih za cenzuru njegovog medija, jer ne može da mu oprosti što je pomogao Trampu da pobedi na izborima, otkrivajući njene afere.

Propagandni skup Hilari Klinton u glavnom gradu federalne države Teksas, nije mogao da protekne bez incidenata naročito imajući u vidu da je Austin grad u kome se nalazi sedište medijske kompanije Infowars koja je nedavno zabranjena, a kao odgovorne za to vidi konglomerat establišmenta predvođen Hilari Klinton.

Vlasnik Infowars, Aleks Džons odlučio je da sa oklopnim vozilom dođe na skup bivše državne sekretarke i kaže njoj i njenim pristalicama šta misli. Pored toga nedaleko su se okupile pristalice predsednika SAD Donalda Trampa.

Džons je sa megafona uzvikivao „Hilari je zločinac, Demokrate su KKK, Amerika se probudila, Infowars uzvraća udarac“… i isticao da Klintonova otvoreno poziva na cenzuru patriotskih i anti-globalističkih medija. Iako slogan Demokrate su KKK deluje krao provokacije, Hilari Klinton je zapravo indirektno povezana sa organizacijom, senator Robert Byrd bio je dugogišnji funkcioner rasističke organizacije, a Klintonova je više puta izjavljivala, da je on jedan od njenih učitelja i bliskih prijatelja,

Pored toga Džons je istakao da su Klintonovi povezani sa pedofilom Džefri Epstinom, i naglasio da su putovali njegovoim avionom Lilita, koji je služio u njegovim pedofilskim aktivnostima.

Džons je govorio i o Orvelovoj apokaliptičnoj knjizi 1984 koja govori o cenzuri medija i uspostavljaju totalitarnog poretka, novinar smatra da liberali i levičari nameću svoju volju preko izgovora političke korektnosti i upravo uspostavljaju ono što je Džordž Orvel predvideo pre mnogo godina.  Kako kaže odgovor na 1984 je 1776, godina američke revolucije protiv Britanske imperije.

U kolini ispred skupa primetan je upadljivo disproporcionalni broj žena u odnosu na muškarca, a Klintonova je proteklih godina optuživana za širenje seksističkih stereotipa protiv muškaraca i huškanje između polova.

Pristalice Kilintonove koji su čekali da im liderka Demokrata potpiše knjigu, su dobacivale psovke i pokazivale srednji prst Aleks Džonsu.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite