Avganistanac, Sirijac i Iranac silovali devojčicu za Noć veštica! Zlostavljala je i deca migranti…

Avganistanac, Sirijac i Iranac silovali devojčicu za Noć veštica! Zlostavljala je i deca migranti…

Devojčica stara 14 godina, preživela je grupno silovanje od strane multi-nacionalne grupe migranata, koja je uključivala odrasle, ali i decu migrante od kojih jedan ima 15 godina.

Trojica imigranata, iz Afganistana, Iraka i Irana, starosti 15, 16 i 26 godina uhapšeni su zbog grupnog silovanja 14-godišnje Nemice u Ulmu, izveštava časopis Münchner Merkur.

Istražitelji kažu kako se devojčica susrela sa jednim od osumnjičenih u Noći veštica i pristala da se pridruži njemu i njegovoj grupi. Nakon što su stigli u dom jednog od imigranata, muškarci su devojčicu silovali.

Toksikološkim pregledom pronađena je droga u devojčinoj krvi, a istražitelji sugeriraju da su je osumnjičeni verovatno drogirali pre napada, i maloletnica nije bila u stanju da pruža otpor silovateljima.

Prvobitno je policija uhapsila svih pet imigranata starih od 14 do 26 godina, ali pustila je dvojicu osumnjičenih, u dobi od 14 i 24 godine, koji ostaju na slobodi.

Potparol policije Volfgang Jurgens rekao je za nemačke medije da bez obzira što je u početku bilo 5 osumnjičenih u napada, ne može se isključiti da su možda još neke osobe bile deo napada.

Nemačka je poznata po autoritarnoj politici Angele Merkel, koju opozicija redovno optužuje da zataškava napade i cenzuriše vesti o migrantima, a policija je prvobitno odbila da objavi nacionalnost napadača, da bi se kasnije otkrilo da se radi o migrantima i žrtvi nemačkog porekla,

Policija nije precizirala da li je napad motivisan nacionalnom ili rasnom mržnjom.

Graonačellnik Ulma pripadnik Merkeline stranke Gunter Czisch rekao je „Šta devojčica od 14 godina traži u Ulmu noću? Dužnost roditelja je da osiguraju da maloletnici ne šetaju noću gradom. Ovo kažem jer je očito da svi imamo odgovornost da sprečimo ovakve slučajeve“, napisao je Czisch inače pristalica radikalne ideje masovne migracije.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite