(VIDEO) Kabib je prljava životinja, j*bač ovaca! UFC šampion izazvao Dagestanca na crtu…

(VIDEO) Kabib je prljava životinja, j*bač ovaca! UFC šampion izazvao Dagestanca na crtu…

Interm šampion UFC Kolbi Kovington poručio je Kabibu Nurmagomedovu, da je sledeći na meti nakon što pobedi Kumaru Usmana.

Kolbi Kovington poznat je po svojim kontraverznim izjavama, kačketu MAGA (Učinimo Ameriku ponovo velikom, slogan Donalda Trampa) i kao jedan od najubojitijih boraca u MMA.

Američki borac, izjavio je tokom gostovanja na Jutjub kanalu MMA Roasted Podcast da će nakon meča 14. decembra za unifikaciju titule u valter kategoriji protiv Nigerijca Kamaru Usmana, sledeći biti j*ebač ovaca Kabib.

Marti Fake Newsman decembar 14, a onda taj mali jebač ovaca Kabib – rekao je Kovington o svojim planovima nakon meča.

Ovo nije prvi put da je Kovington napada Nurmagomedova, pa ga je tako nakon meča UFC 229 protiv Irca Konora Mekgregora takođe nazvao zoofilom, uz optužbe da je unazadio MMA svojom tučom u publici nakon meča.

„Khabib je prljava životinja, ovo je način da se unazadi sport za 20 godina, glupi j*bač ovaca“ napisao je tada Kolbi Kovington na Tviteru.

Kovington je u prošlosti tokom svog meča u Brazilu protiv Damian Maje, izvređao publiku.“Brazil je rupa. Svi vi ste prljave životinje i smrdite“ rekao je Kolbi Kovington u intervjuu nakon meča.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite