BEOGRAD POSTAO NOVO KOSOVO: Migranti pretukli Srbina lopatoma u sred Knez Mihailove!

BEOGRAD POSTAO NOVO KOSOVO: Migranti pretukli Srbina lopatoma u sred Knez Mihailove!

Tokom prethodne noći dogodile su se dve krvave tuče u Beogradu, a situacija sve više potseća na nasilje kojem su Srbi izloženi na Kosovu i Metohiji. 

Kako se saznaje, jedna se odigrala na uglu Sremske i Knez Mihailove. Prema prvim informacijama, trojica migranata su opljačkali 47-godišnjeg Srbina. Šutirali su ga usled čega je zadobio povredu noge. Muškarac je prevezen na ortopediju.

Druga tuča desila se u parku na Studentskom trgu. Kako se saznaje, pretučen je muškarac i ima otvorenu povredu glave. Sumnja se da je pretučen lopatom. Bez svesti je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći takođe je napadnuta prilikom pokušaja pružanja prve pomoći. Saznaje se i da su bili prinuđeni da se povuku do dolaska policije, usled čega je hitna intervencija morala da se odloži.

Pročitajte još:
Migranti mu gurnuli nož po grlo i naredili daj srpske pare! Ja ne želim da me proteraju iz mog grada!
VULIN: Spremni smo da primimo još više migranata, formirana je radna grupa!
(VIDEO) Gde je sada ta komunalna milicija? Migranti na pijaci zauzimaju tezge, našim ljudima otežan rad!

Dve patrole MUP-a sa Starog grada ubrzo su stigle i privele dve osobe. Oni su zadržani u pritvoru. Stanje pretučenog čoveka ni identitet nisu poznati.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova, kao i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Dnevna Gazeta/Telegraf/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite