E baš nije lažna vest, policija potvrdila da su migranti tukli Srbina lopatom u centru Beograda!

E baš nije lažna vest, policija potvrdila da su migranti tukli Srbina lopatom u centru Beograda!

Tokom prethodne noći dogodile su se dve krvave tuče u Beogradu, a situacija sve više potseća na nasilje kojem su Srbi izloženi na Kosovu i Metohiji. 

Uprkos nedokazanim spekulacijama koje koriste kako bi se opravdalo i zatašalo nasilje, a koje po šablonu glase da su napadi na naše građane najčešće lažne vesti, policija je ponovo potvrdila da migrnati jesu napali našeg sugrađanin.

Kako se saznaje, jedna se odigrala na uglu Sremske i Knez Mihailove. Prema prvim informacijama, trojica migranata su opljačkali 47-godišnjeg Srbina. Šutirali su ga usled čega je zadobio povredu noge. Muškarac je prevezen na ortopediju.

Druga tuča desila se u parku na Studentskom trgu. Kako se saznaje, pretučen je muškarac i ima otvorenu povredu glave. Sumnja se da je pretučen lopatom. Bez svesti je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći takođe je napadnuta prilikom pokušaja pružanja prve pomoći. Saznaje se i da su bili prinuđeni da se povuku do dolaska policije, usled čega je hitna intervencija morala da se odloži.

Pročitajte još:
Migranti mu gurnuli nož po grlo i naredili daj srpske pare! Ja ne želim da me proteraju iz mog grada!
VULIN: Spremni smo da primimo još više migranata, formirana je radna grupa!
(VIDEO) Gde je sada ta komunalna milicija? Migranti na pijaci zauzimaju tezge, našim ljudima otežan rad!

Dve patrole MUP-a sa Starog grada ubrzo su stigle i privele dve osobe. Oni su zadržani u pritvoru. Stanje pretučenog čoveka ni identitet nisu poznati.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova, kao i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Dnevna Gazeta/Telegraf/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite