(FOTO) KLJUČAJU TENZIJE: Beogradom noću šetaju građanske patrole, protiv migranata! NEĆEMO DOZVOLITI PREBIJANJE NAŠIH LJUDI…

(FOTO) KLJUČAJU TENZIJE: Beogradom noću šetaju građanske patrole, protiv migranata! NEĆEMO DOZVOLITI PREBIJANJE NAŠIH LJUDI…

Nakon serije napada, prebijanja i pljački građana Srbije od strane ekonomskih migranata i azilanata, zbog nemara države Beograđani su spremili odgovor.  

Na društvenim mrežama pojavile su se slike i objave prvih patrola protiv nasilnih migranata po uzoru na one koje postoje u zemljama zapadne Evrope.

„Upravo smo obisli deo Gradjanskih Patrola koje smo veceras prvi put i aktivirali…Njih nismo fotografisali da ih oni koji su protiv nas ne bi napadali. Oni su veceras postavljeni na nekoliko lokacija a cilj je povecanje bezbednosti…Ne rade niti ce raditi policijski posao…vec ce samo obavestavati policiju o uocenim desavanjima na terenu“ objavio je na Fejsbuku Centar za bezbednost DBA Srbija.

Kako ističu reakcije građana su pozitivne i dugo su čekali da neko preduzme prve korake u borbi protiv ovog vida nasilja nad lokalnim stanovništvom.

„Večeras su Gradjanske Patrole na lokacijama gde se okupljaju migranti i na lokacijama gde su ceste provale…Gradjani ih pozdravljaju…iznose caj i kafu“ stoji u objavi.

Pročitajte još:
Migranti mu gurnuli nož po grlo i naredili daj srpske pare! Ja ne želim da me proteraju iz mog grada!
VULIN: Spremni smo da primimo još više migranata, formirana je radna grupa!
(VIDEO) Gde je sada ta komunalna milicija? Migranti na pijaci zauzimaju tezge, našim ljudima otežan rad!

Kako aktivisti protiv nasilja ističu, svesnu sa da će biti napadani zbog svog rada, ali naglašavaju da su protiv njih samo oni koji podržavju kriminalne radnje migranata i imaju korist od biznisa koji prati ilegalna migracija.

Znamo da će nas napadati samo oni koji podrzavaju kriminalne radnje i sve ono loše što rade migranti…Mi smo tu da pomognemo nasim gradjanima i policiji – zaključuju u Centru DBA.

Juče je u Beogradu pretučen jedan naš sugrađanin lopatama od strane migranata, a NVO koje podržavaju migraciju kao i vladajuća koalicija okupljena oko SNS i Aleksandra Vučića ponovo je prećutala napad.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova, kao i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite