(UZNEMIRUJUĆI FOTO) UNAKAZILI GLUMICU: Rasisti je tukli i vređali zbog bele boje kože!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) UNAKAZILI GLUMICU: Rasisti je tukli i vređali zbog bele boje kože!

Glumica Dženifer Agostini i foto-model Prendinelis Garsija napadnute su od od strane grupe rasista u kafiću Midtown na proslavi rođendana prijateljice utvrdio je sud u Menhentnu. 

Foto: Privatna arhiva

Rasizam nad osobama evropskog porekla sve je učestaliji, a kao gorivo za ovaj vid mržnje mnogi vide brojne generalizacije i propagandu koja osobe bele kože predstavlja kao diskriminatore i neo-naciste.

Na putu iz Midtown bara za West 40th Street klub, dve žene Evropskog porekla je zaskočila grupa od 15-ak mladića koji su im dobacivali da su bela stoka, prljave bele kučke navodi sudski zapisnik, a prenosi Njujork Post.

„Desio se stampedo dok smo odlazile. Zaleteli su se i napali nas, gomila ljudi“ svedoči Agostini koja je u trenutku napada snimala seriju “Brooklyn Ties”.

„Pošto sam glavni lik u seriji, morala sam da prođem kroz više plastičnih operacija, a nakon napada su me snimali rengenom zbog potresa mozga“, kaže žrtva anti-belog rasističkog napada.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika! VUČIĆ UPORNO ĆUTI…
Kerovi i bombe: Srbi u 3 sela oformili patrole protiv migranata! MUKA IM JE DA BUDU ŽRTVE…
(VIDEO) Mađari se žalili na nasilje migranata u skupštini, skandalozan odgovor Ane Brnabić!

Fotografije koje je Agostini pokazala javnosti, prikazuju glumicino otečeno lice.“To su lepe žene a sada su im lica unakažena“ rekao je Kal Stjuart muž Garsije.

Vlasnici kafića nisu predali sudu video snimak incidenta, a Agostini i da nije bilo povoda da dođe do fizičkog obračuna i da joj nije jasno zašto je bila meta nasilja.

Kako sud navodi grupa od 10 do 15 ljudi, videla je raspravu oko računa između Agostini i jedne žene zaposlene u baru, da bi se iznenada zeleteli i istukli dve žene.

„Gurnuta sam na zemlju i najmanje 8 osoba je počelo da skače na mene, brutalno su me tukli. Imam pet šavova na glavi. Celo oko mi je bilo zatvoreno, imaću veliki broj ožiljaka na licu“ rekla je žrtva anti-belačog rasizma u intervjuu 29. novembra.

Foto-model Prendinelis Garsija druga žrtva u napadu ovako opisuje posledice: Imam crno oko, imam jake glavobolje. Moje celo telo boli, šutirali su me i pesničili svuda po telu.

BONUS VIDEO – Kako su grupe migranata u gradu Roterhamu silovale 1.400 evropskih devojčica, držali ih u podrumima uz znanje i podršku svojih supruga, iznajmljivali ih kao prostitutke komšijama i rodbini, možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj migrantkom nasilju i paktu o migraciji iz Marakeša koji je Srbija potpisala prošle godine:

Izvor: Dnevna Gazeta/Njujork Post

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite