(VIDEO) ŠOVINIZAM BEZ PREMCA: Faražu isečen mikrofon u EU parlamentu, jer su podigao zastavu svoje zemlje!

(VIDEO) ŠOVINIZAM BEZ PREMCA: Faražu isečen mikrofon u EU parlamentu, jer su podigao zastavu svoje zemlje!

Mržnja prema nacionalnim simbolima, gušenje suverniteta članica dobro su poznate odlike EU i jedni od glavnih razloga zbog kojih su se Britanci odlučili na Bregzit, a poslednji govor najjače stranke iz te zemlje u EU parlamentu potvrdio je prezir prema nacijama koji gaje Evrobirokrate. 

U skandalu koji nije zapamćen u istoriji evropskog parlamenta, lider Bregzit stranke Najdžel Faraž kažnjen je samo zato što je je pokazao zastavu svoje države.

Faraž je osudio politički eksperiment Evropske unije i ukazao da je generacija njegovog roditelja pristala da uđe u EU zbog zajedničkog tržišta, a ne da prihvati zastavu, himnu i vojsku evropske unije.

Kako je naglasio njegovo poslednje obraćanje u EU parlamentu pretstavlja trijumpf kampanje koju je vodio 27 godina, da Velika Britanija povratio svoj suverenitet i demokratiju.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika! VUČIĆ UPORNO ĆUTI…
Kerovi i bombe: Srbi u 3 sela oformili patrole protiv migranata! MUKA IM JE DA BUDU ŽRTVE…
(VIDEO) Mađari se žalili na nasilje migranata u skupštini, skandalozan odgovor Ane Brnabić!

Nakon što smo otišli više se nikad nećemo vratiti, kada sam ušao ovde svi ste mislili da je veoma smešno, ali ste prestali da se smejete 2016. godine – rekao je desničar.

Lider najveće opozicione stranke u EU parlamentu poručio je da je njegova želja da Bregzit pokrene debatu u ostatku Evrope, dodajući da ukoliko evropske države žele trgovinu u Evropi onda nam nije potreban evropski sud i evropska komisija.

U trenutku kada je završava svoje poslednje izlaganje nakon 27 godine u EU parlamentu Faraž je podigao zastavu Velike Britanije, da bi mu predsedavajući isključio mikrofon i rekao da je to nedopustivo.

BONUS VIDEO: Svedočenja o napadima na decu od strane migranata u Beogradu, kao i kamenovanju naših građana možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite