Migranti napali devojčicu (13) u Sremskoj Mitrovici, zbrinuta u bolnicu! VUČIĆ NE POPUŠTA OD OTVORENIH GRANICA…

Migranti napali devojčicu (13) u Sremskoj Mitrovici, zbrinuta u bolnicu! VUČIĆ NE POPUŠTA OD OTVORENIH GRANICA…

Dete od 13 godina na meti migranata. 

Ilustracija (Foto: Screenshot)

U toku jučerašnjeg dana desio se novi akt nasilja migranata, u samom centru Kuzmina, napadnuta je 13-godišnja devojčica. Mesto se nalazi u sklopu opštine Sremska Mitrovica.

Napad se dogodio oko 19 sati, kada je nekoliko migranata zgrabilo devojčicu koja se kretala u blizini škole. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je uspela da pobegne i slučaj je prijavljen nadležnim organima.

Devojčica je zbrinuta i pregledana u Bolnici, i konstatovano je da nema težih povreda. Meštani Kuzmina su u strahu i apeluju da se što pre reši problem sa migrantima jer je evidentno da će ponovo doći do napada.

Pročitajte još:
(FOTO) SRPKINJA OPISUJE: Migranti ljudima spaljuju kuće i ubijaju im kućne ljubimce!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika!
Kerovi i bombe: Srbi u 3 sela oformili patrole protiv migranata! MUKA IM JE DA BUDU ŽRTVE…

Uprkos seriji napada proteklih dana predsednik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić se i dalje nije oglasio po pitanju problema migracije, a Srbija ostaje pri stavu da drži granice otvorenim za ekonomske imigrante i tražioce azila.

Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika

U krvavom piru imigranti razlupali su noći između ponedeljka i utorka pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno istukli mladića koji se našao na lokaciji koja je napadnuta. Fotografije napada možete videti klikom OVDE.

Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom našeg sugrađanina u Knez Mihailovoj, a predsednik Srbije Aleskandar Vučić inače pristalica masovne migracije i dalje se ne oglašava povodom nasilja.

Istovremeno na društvenim mrežama primećena je i kampanja zastrašivanja žrtava migrantskog nasilja, pa su pojedinci brisali fotografije povreda i detalje o nasilju koje su pretrpeli. Više o tome možete pročitati klikom OVDE.

Pročitajte još:
KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE: Evo šta je Marin Le Pen poručila EU povodom izlaska Britanije…
(FOTO) KLJUČAJU TENZIJE: Beogradom noću šetaju građanske patrole, protiv migranata! 

Prema nedavno objavljenim podacima ministarstva unutrašnjih poslova ekonomski migranti i azilanti su u Srbiji samo u 2018. godini počinili 113 krivičnih dela u Šapcu, a 101 u ostalim gradovima Srbije. Više o izveštaju možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO – Na koji način su nevladine organizacije pokrale 500 miliona evra, na poslovima humanitarnog rada sa migrantima, možete videti u sledećem snimku: 

Izvor: Mitrovica.info/Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite