WIKILEAKS OTKRIO: Vučić i Stefanović su pristali da priznaju Kosovo, da bi ostali na vlasti!

WIKILEAKS OTKRIO: Vučić i Stefanović su pristali da priznaju Kosovo, da bi ostali na vlasti!

Povodom reagovanja ministra odbrane Aleksandra Vulina na jučerašnju izjavu predsednika Dveri Boška Obradovića i konferenciju za medije u Narodnoj skupštini narodnog poslanika i potpredsednika Dveri Ivana Kostić na temu Vikiliksovih depeša u kojima se pominju čelnici SNS, Boško Obradović dao je sledeću izjavu:

„Vrlo je važno konstatovati da ministar Vulin niti jednom rečju nije doveo u pitanje ono što su Dveri objavile kao prevod depeša sa Vikiliksa. To nam govori da je sve što tvrdimo autentično i tačno i da više nema sumnje da su vodeći ljudi SNS Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović od formiranja SNS razgovarali sa stranim diplomatama o načinu kako da dođe do priznanja nezavisnog Kosova a da se građani Srbije pre toga pripreme za taj čin kako ih to ne bi koštalo političke karijere“.

„Ovim smo dobili potvrdu o postojanju tajnih pregovora o podeli i predaji Kosova i Metohije, što je Vučićevo obećanje koje je potpisao u Berlinu da bi zauzvrat dobio podršku iz Brisela za dolazak na vlast. Vulin nije smeo da prizna da su u Berlinu sa Vučićeve strane potpisana još dva važna uslova Nemačke, a to je ukidanje Republike Srpske i da Srbija nikada neće ući u EU.

Posebno je zanimljivo da se povodom jučerašnjih navoda Dveri oglasio Vulin, a ne akteri iz Vikiliksovih depeša – Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović. Jasno je da bi oni najviše voleli da ove depeše nisu javno dostupne, sada i u prevodu na srpski jezik, jer više ne mogu da sakriju od birača SNS da je sva njihova patriotska retorika zapravo jedna velika laž i prevara i da su za dolazak na vlast i ostanak na vlasti spremni za izdaju i prodaju sve nacionalne i državne interese.

Pročitajte još:
(FOTO) SRPKINJA OPISUJE: Migranti ljudima spaljuju kuće i ubijaju im kućne ljubimce!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika!
Kerovi i bombe: Srbi u 3 sela oformili patrole protiv migranata! MUKA IM JE DA BUDU ŽRTVE…

Ono što, međutim, podjednako treba da zabrine sve građane Srbije jeste Vulinova javna pretnja od juče da ako koalicija oko SNS ne osvoji 50 procenata na lažnim aprilskim izborima u Srbiji slede sukobi.

Ako su predstavnici vlasti spremni, a očito da jesu, da svoju propalu, kriminalnu i nedemokratsku vlast brane svim sredstvima – to je jedan izuzetno opasan i loš scenario za Srbiju, koji svi zajednički treba da sprečimo i da ovu vlast sklonimo što pre“, zaključio je Boško Obradović.

BONUS VIDEO – Kako nam migranti ponavljaju scenario sa Kosova u Beogradu i zašto se stanovnici tih delova grada iseljavaju iz svojih domova, možete videti u sledećem snimku: 

Izvor: Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite