(VIDEO) OVO NAM JE HVALA: Migrant sa motkom šeta po Kikindi i krvnički udara…

(VIDEO) OVO NAM JE HVALA: Migrant sa motkom šeta po Kikindi i krvnički udara…

Pojedini migranti koje je Srbija udomila očito nemaju zahvalnost za taj nesebični čin…

Srbija šakom i kapom prihvata ekonomske migrante i azilante, a ujedno je i jedna od retkih koja nije zatvarala svoje granice, a sve sa obrazloženjem Vlade SNS, da ona želi da pokaže humanost prema migrantina. Uprkos multi-milionskim troškovima iz budžetu Republike Srbije, nisu nam baš svi migranti zahvalni.

Na adresu Dnevne Gazete dostavljen je video snimak za koji njegov pošiljaoc navodi da je iz Kikinde, a na njemu se jasno može videti ničim izazvano nasilničko ponašanje migranata.

Dok predsednica Vlade i članica SNS Ana Brnabić tvrdi da naši građani nemaju nikakvih razloga da budu zabrinuti zbog velikog priliva migranata, društvene mreže zahvatio je talas objava koje prikazuju žrtve brutalnih napada i svedočenja o uništavnju privatne svojine naših građana.

Nakon što je sinoć naš potral prvi objavio vest o napadu na pekaru na Zelenom Vencu u kome je prebijen jedan naš državljanin, dočekao nas je novi materijal koji sedoči o problemima koje Srbija po svemu sudeći mora da trpi u tišini.

Na snimku se nalazi migrant nepoznatog statusa (legalan ili ilegalan), koji sa motkom u ruci šeta trgom i razbija osvetljenje. Dok pored njega šeta drugi migrant sa punom kesom, koji se najverovatniej vraća iz nabavke.

Dobijeno u inbox. Hvala zabrinutom građaninu. Procenite sami…

Gepostet von Nismo Naivni Kikinda NNK am Dienstag, 4. Februar 2020

Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika

U krvavom piru imigranti razlupali su noći između ponedeljka i utorka pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno istukli mladića koji se našao na lokaciji koja je napadnuta.

Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom našeg sugrađanina u Knez Mihailovoj, a predsednik Srbije Aleskandar Vučić inače pristalica masovne migracije i dalje se ne oglašava povodom nasilja.

Istovremeno na društvenim mrežama primećena je i kampanja zastrašivanja žrtava migrantskog nasilja, pa su pojedinci brisali fotografije povreda i detalje o nasilju koje su pretrpeli. Više o tome možete pročitati klikom OVDE.

Pročitajte još:

VUČIĆ: Migranti će nam dizati natalitet, ko napravi dete dobija državljanstva!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migranti razlupali pekaru u Beogradu, krvavo lice radnika! VUČIĆ UPORNO ĆUTI…
(FOTO) KLJUČAJU TENZIJE: Beogradom noću šetaju građanske patrole, protiv migranata! 

Prema nedavno objavljenim podacima ministarstva unutrašnjih poslova ekonomski migranti i azilanti su u Srbiji samo u 2018. godini počinili 113 krivičnih dela u Šapcu, a 101 u ostalim gradovima Srbije. Više o izveštaju možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO: Svedočenja o napadima na decu od strane migranata u Beogradu, kao i kamenovanju naših građana možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite