BEOGRAD: Migrant opljačkao devojku u kafiću, a onda su ga ščepali naši momci! Policija došla tek pola sata kasnije…

BEOGRAD: Migrant opljačkao devojku u kafiću, a onda su ga ščepali naši momci! Policija došla tek pola sata kasnije…

Zoran Aličić kaže za Dnevnu Gazetu da je migrant prvo naručio piće u kafiću, zatim napao ženu. Zatim se on sa grupom prijatelja umešao pojurio migranta, da je policija došla na lice mesta tek 25 minuta nakon napada…. 

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Migranta starog oko 18 godina uhapsili su policajci na Zvezdari pošto je u jednom kafiću u Ruzveltovoj ulici otrgao tašnu devojci. Napad se dogodio oko 17.30 sati. Uprkos prvobitnom izveštavanju beogradskih medija da ga je policija uhvatila napadača, Beograđanin Zoran Aličić svedoči da su ga u krađi sprečili građani, koji su ga zadržali, a policiji je od poziva do dolaska na lice mesta trebalo 25 minuta.

– Bilo je strašno. Taj mladić je imao neke ožiljke na licu. Imao je crni duks i farmerke. Naočigled svih u kafiću samo je zgrabio tašnu i otrčao napolje. Ljudi su videli da beži ka ulici Kraljice Marije – priča jedan očevidaca.

Pročitajte još:
(VIDEO) OVO NAM JE HVALA: Migrant sa motkom šeta po Kikindi i krvnički udara…
UHAPŠEN: Devojčicu (13) je zlostavljao migrant, koga je Srbija primila kao dete izbeglicu!
(FOTO) LAŽ DO LAŽI: Srbi nisu tukli migrante u Somboru, a Grci ih ne ubijaju podmornicama!

On dodaje da su policajci koji su uhvatili migranta kod njega pronašli torbu koju je oteo devojci, ali i još neke stvari za koje se takođe pretpostavlja da su ukradene.

Drugi akter događaja Zoran Aličić kontaktirao je u toku dana Dnevnu Gazeta i detaljno opisao šta se desilo.

„Danas oko 17:30 sam se nalazio u cafe baru Tramvaj kod Vukovog spomenika. kada je dotični migrant ušao i naručio piće zatim sačekao da devojka ode do toaleta i ukrao joj torbu, čim smo videli par drugara i ja smo pojurili migranta i sustigli ga nakon stotinak metara“ navodi Aličić.

Pročitajte još:
UZELI ZAKON U SVOJE RUKE: Nakon migrantskih silovanja dece, desničari patroliraju ulicama!
EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!
VUČIĆ: Migranti će nam dizati natalitet, ko napravi dete dobija državljanstva!

Kako svedoči Zoran, imigrant je pokušao da se fizički obračuna sa njima, zatim i dao u beg ponovo i na svu sreću stigao sam ga i oborio na zemlju.

„Sve tvrdim pod punom odgovornošću svojim imenom i prezimenom policija ga je samo privela“ kaže Aličić.

Aličić (Foto: Facebook)

Ovo je samo još jedan u seriji napada na naše građana, a u toku jučerašnjeg dana, Maloletni 16-ogodišnji migrant lišen je slobode, jer je učestvovao u incidentu, koji se desio u Kuzminu.

Devojčica koja je žrtva je imala samo 13 godina, a slučaj maltretiranja je predat Višem javnom tužilastvu u Sremskoj Mitrovici.

Napad se dogodio oko 19 sati, kada je nekoliko migranata zgrabilo devojčicu koja se kretala u blizini škole. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je uspela da pobegne i slučaj je prijavljen nadležnim organima.

Više o tome koji su motivi migrantskih obračuna u Beogradu, sa građanima Srbije i međusobno možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite