(FOTO) Studentkinja herojski brani Crnu Goru od Srba, sa bezbedne distance iz Novog Sada!

(FOTO) Studentkinja herojski brani Crnu Goru od Srba, sa bezbedne distance iz Novog Sada!

Studentkinja tehničkih nauka iz Novog Sada, nedavno je privukla pažnju medija u Crnoj Gori svojim fejsbuk statusom, toliko da je čak i vladajuća stranka u Crnoj Gori, DPS, izdala saopštenje kojim se zahvaljuje na, kako navode, tom hrabrom potezu.

Ova „hrabra“ studentkinja je napisala status kojim hvali multikulturalnost i vrijednosti današnje Crne Gore i naravno, neizostavno – otpor „velikosrpskom nacionalizmu“ na čemu su joj izrazito bili zahvalni režimski mediji kao i „istaknute“ ličnosti crnogorske scene te je svojih nekoliko minuta dobila i u emisiji Živa istina, Darka Šukovića kome je gost bio analitičar Ljubo Filipović.


Rekacija na ovakve studentske analizije crnogorske zbilje kao i „iskrenost“ mlađane Vatićeve, nisu izostale ni od strane crnogorskih satiričnih fejsbuk stranica MIMistarstvo onostranih poslova i It was very unpleasant/Psalm 118, koje sve više postaju popularne kod mladih ljudi i studenata – populaciji kojoj pripada i Bojana Vatić.ž

Vatićeva je, nakon ovog statusa, javnost obradovala još jednom bravurom – koja je naišla takođe na „pozitivne“ reakcije crnogorske mim scene.

Mladost kakva jeste, nemirnog duha i želje za promjenama, osuđuje fašističke izjave te se i Vatićeva pridružila antifašističkoj struji u današnjem vremenu.

Pročitajte još:
MAĐARI: Dosta nam je migranata u Srbiji, prekinite sa ciničnim humanizmom i njihovim širenjem po teritoriji!
ZORAN OBJASNIO: Bez razmišljanja sam potrčao za migrantom, jel treba sutra neko to da uradi mojoj majci?!
KOLONIZACIJA ISTOČNE SRBIJE: U mesto od 5.000 stanovnika dolazi 800 migranata, prenose lokalni mediji!

Nažalost, mlada studentkinja je i ovaj put, svoje plemenite težnje pogrešno adresirala namjesto toga da ih šalje onima koji joj se srdačno zahvaljuju.

Kako navodi ova satirična fejsbuk stranica, Vatićeva je i politički aktivna. To je njeno ustavno pravo i još jedan pokazatelj njenih napora za bolje danas i bolje sjutra.

Povodom izliva nježnosti Vatićeve prema antifašističkom ustrojstvu Crne Gore, fejsbuk statusom se oglasio i Luka Radonjić, secirajući svaku njenu rečenicu hiruški precizno, čiju će reakciju, nadamo se, pročitati i Vatićeva.

BONUS VIDEO: Svedočenja o napadima na decu od strane migranata u Beogradu, kao i kamenovanju naših građana možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: In4S

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite