TRAMP: Ukoliko vam ilegalni tuđin ubije člana porodice, moćićete da tužite vlast u tom mestu!

TRAMP: Ukoliko vam ilegalni tuđin ubije člana porodice, moćićete da tužite vlast u tom mestu!

Konačno politička odgovornost za talas nasilja.

Predsednik SAD Donald Tramp je tokom obraćanja naciji, zatražio da se momentalno donese zakon po kome će porodice onih koje su ubili ilegalni migranti moći da tuže „gradove skloništa“ one gradove u SAD u kojima su gradonačelnici obećali da neće deportovati migrante, mahom mesta u kojima vladaju Demokrate, koji migrante vide kao svoje buduće biračko telo.

Tramp je ispričao priču o Roki Džons koji je ubijen pištoljem decembra 2018. godine od strane ilegalnog tuđina u „gradu skloništu“ u Kaliforniji, a grad je štitio migranta od deportacije. Tramp se tokom obraćanja bratu žrtve Džodiju zakleo da će isterati pravdu.

Kao deo pravde Tramp je naglasio, država mora da dozvoli da porodice poput Džonsove mogu da tuže oblasti kao što je Kalifornija, koje su postale utočište za ilegalne tuđine.

Senator Thom Tillis predložio je zakon koji bi dozvolio građanima da tuže gradove skloništa, u slučajevima kada su njihovi najbliži povređeni ili ubijeni kao rezultat ubojite politike. Tramp je dodao da je uputio zahtev Kongresu da donese „Akt pravde za žrtve gradova skloništa“ po hitnom postupku.

„Sjedinjene Američke države treba da budu sklonište za one koji poštuju zakon, a ne za kriminalne tuđine“ naglasio je predsednik Amerike Donald Tramp.

Zakon je veliko korak napred za takozvane Angel Families/Porodice Anđela, one familije čije su članove ubistva migranata trajno razdvojila. Sa druge strane ilegalni tuđinu imaju na raspolaganju neograničene resurse da tuže državu i Trampovu adminsitraciju – prenosi Breitbart.

Nedavno je ilegalni tuđin, dobio 19.000 dolara od poreskih obveznika nakon što je NVO za otvorene granice tužila federalnu vlast zato što ga je privela zbog nesmotrene vožnje.

Svake godine 2.000 ljudi biva ubijene od strane ilegalnih tuđina, prema analizi kongresmena iz Alabame Mo Bruksa, a od 150.000 osoba u federalnim zatvorima čak 40.000 su ilegalni migranti, što je oko 25% zatvorske populacije.

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite