Afro-migrant dobio pasoš posle 40 DANA! Ruski dobrovoljac sa Kosova čeka 20 GODINA i spava u parku!

Afro-migrant dobio pasoš posle 40 DANA! Ruski dobrovoljac sa Kosova čeka 20 GODINA i spava u parku!

Industrija zabave ima prioritet, nad onima koji su rizikovali život u odbrani Srbije ili je Albert Andiev možda pogrešnog porekla?

Ralnost je ponekad suviše surova kad je pogledamo iz različitih perspektiva. Dok je nekima mnogo lakše da ostvare svoj cilj, oni koji zaista zaslužuju ono što traže nemaju toliko sreće i uvek naiđu na poteškoće.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila informacija kako je afro-američki košarkaš Kevin Panter, koji je migrirao u Srbiju igra za Crvenu zvezdu, dobio srpsko državljanstvo posle nešto više od mesec dana otkako je u beogradskom klubu.

S druge strane, ruski borac Albert Andijev, koji je ratovao na strani Srba tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji, još uvek nije dobio naše državljanstvo.

Da stvar bude bizarnija, Andijev je tokom rata na Kosmetu ostao bez jednog oka.

Zato je američki bek Kevin Panter ekspresno dobio srpski pasoš, na osnovu kojeg je prijavljen kao domaći igrač na Kupu Radivoja Koraća. Crveno-beli tako pored petorice stranaca Brauna, Berona, Gista i Odža, mogu da računaju i na dvojicu Amerikanaca, koji imaju srpske papire.

Pročitajte još:
MINISTAR POLICIJE OBJAŠNJAVA: Stranci tuku Šveđane i vrše im nuždu u usta, jer nisu integrisani!
(VIDEO) SKANDAL ZA KOJI SRBIJA NE SME DA ZNA: Migranti organizovano silovali 1.400 devojčica u gradu Roterhamu!

Još ranije srpsko državljanstvo je dobio Čarls Dženkins, a sada je ono dodeljeno i Panteru, koji je u redove srpskog šampiona stigao krajem decembra prošle godine.

Kevin Panter je drugi Amerikanac u Zvezdi sa srpskim državljanstvom.

Andijev je takođe jedan od najistaknutijih aktivista, u protestima ratnih veterana u Pionirskom parku, koji već nekoliko meseci spavaju u šatorima u pokušaju da odbrane svoja elementarna prava.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 

Izvor: Vestidana.rs/Espreso.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite