MINISTAR POLICIJE OBJAŠNJAVA: Stranci tuku Šveđane i vrše im nuždu u usta, jer nisu integrisani!

MINISTAR POLICIJE OBJAŠNJAVA: Stranci tuku Šveđane i vrše im nuždu u usta, jer nisu integrisani!

U emisiji posvećenoj brutalnim napadima na evropsku populaciju, ministra policije Mikael Damberg nije propustio priliku da svali deo krivice za nasilje na lokalno stanovništvo, pa tako nasilje u zabranjenim zonama švedskih gradova opravdava time što se migranti koji su inače u Švedsku došli dobrovoljno osećaju „bespomoćno“ usled loše integracije. 

Grupa mladih migrnata koja je izvršila niz sadističkih i degradirajućih pljački u Švedskoj,  su to uradili jer se osećaju bespomoćno pošto nisu prihvaćeni od strane društva, tvrdi ministar unutrašnjih poslova te zemlje iz redova ekstremno levičarske stranke Socijal-demokrata Mikael Damberg.

U nedavnom skandaloznom slučaju, dvojica imigranata, opljačkala je tinejdžera starog 18 godina, a između ostalog vršili su mu malu nuždu u usta.

U intervjuu za SVT, Mikael Damberg, objašnjavao je razloge za pljačku, a na tapetu nisu bili mogućnost etničke, rasne i verske mržnje ali je zato tema bila krivica na većinskoj populaciji.

„Mislim da ne moram ni da objašnjavam, sačekaću da kriminolozi i drugi kažu šta treba, ali je očigledno da postoji manjak moralne percepcije, kada su mogli da počine to delo protiv mladih ljudi, to je nešto što je posledica lošeg roditeljstva, ali takođe društvo se nije dovoljno aktiviralo“ rekao je ekstremni levičar i anti-suverenista.

Pročitajte još:
EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!
KADA ĆE SRBIJA REĆI DOSTA! Migranti sada opsedaju granicu sa Rumunijom, na udaru Banat!
STRAHUJEMO ZA NAŠU DECU: Posle masakra migranata u školi, roditelji u Kladuši očajni! DROGA, ALKOHOL…

Novinar je pitao ministra policije zbog čega se stopa kriminala povećala u „ranjivim zonama“, a radi se o terminu koji Švedska koristi za ono što u drugim zemljana nazivaju zabranjene zone, to jest mesta u kojima se policija plaši da uđe osim ukoliko nisu organizovani u velikim jedinicama.

„To mora da je posledica roditeljskih normi, morala, vrednosti i to je jako ozbiljna tema. Druga stvar, mnogi od tih mladih ljudi se osećaju besmomoćno jer nisu dobri u školi i osećaju da za njih nema mesta u društvu“ rekao je pro-EU ministar.

BONUS VIDEO: Kako novoforimrane drumske bande imigranata terorišu puteve u Srbiji, napadaju žene i kako su za proteklih 30 dana počinili najmanje 30 napada, pogledajte u sledećem snimku.

Izvor: Dnevna Gazeta/STV

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite